1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ulaştırma Bakanlığı’nda Limanlar Zirvesi!
Ulaştırma Bakanlığı’nda Limanlar Zirvesi!

Ulaştırma Bakanlığı’nda Limanlar Zirvesi!

Başbakan Yardımcısı Gündüz başkanlığında limanlarla ilgili durum değerlendirmesi toplantısı yapıldı

A+A-

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz başkanlığında, limanlarla ilgili genel durum değerlendirmesi toplantısı dün bakanlıkta gerçekleştirildi.

Toplantıya Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı Danışmanı Hüda Hüdaverdi, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Suat Yeldener, Gıda Tarım ve Enerji Bakanlığı, Limanlar Dairesi, Polis Narkotik Müdürlüğü, Sahil Güvenlik ve GKK yetkilileri katıldı.

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz toplantı öncesinde basına yaptığı açıklamada, limanlar, giriş-çıkışlar, güvenlik tedbirleri konularının, ilgili tüm paydaşların katılımıyla tartışılacağını belirtti.

Ülkenin ada ülkesi olması dolayısıyla girişlerin hava ve denizden olmak üzere iki legal yoldan sağlanabildiğini söyleyen Gündüz, ancak illegal yollardan da adaya girişlerin yapıldığını kaydetti.

Kaçak yollarla ülkeye girişin engellenmesinin de görüşülecek konular arasında olduğunu belirten Gündüz, alınabilecek önlemler, gerekmesi halinde personelin eğitimi gibi konuların da görüşüleceğini ifade etti.

(tak)

Bu haber toplam 1090 defa okunmuştur