1. HABERLER

  2. SPOR

  3. UKÜ’den rahat galibiyet: 40-16
UKÜ’den rahat galibiyet: 40-16

UKÜ’den rahat galibiyet: 40-16

Hentbol Büyük Kadınlar Ligi’nde UKÜ kendi evinde ligin son sırasındaki Esentepe’yi mağlup etti

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Büyük Kadınlar Ligi’nde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Esentepe ile karşı karşıya geldi. CIU Arena’da oynanan karşılaşmada gülen taraf maçı 40-16’lık skorla kazanan UKÜ takımı oldu. Karşılaşmada UKÜ adına 7 gol atan Beliz Özügüney maçın en skorer oyuncusu oldu.

Eren ŞİŞİK

Karşılaşmada rahat bir galibiyet elde eden UKÜ ekibinde kadrodaki kalecilerden Şerife Güleş dışındaki herkes gol sevinci yaşadı. Kendisine göre daha tecrübesiz bir ekibe sahip olan Esentepe karşısında hızlı hücumlarla goller bulan UKÜ takımında Tarkan Kayaş, kadrosundaki yıldız isimleri de dinlendirme şansı da buldu. UKÜ’de Beliz’in yanı sıra Büşra Çete ve Ayşe Şahin de kaydettikleri 5’er golle galibiyette önemli rol oynadı.

--------------------------------------------------------

UKÜ 40-16 Esentepe
Yer: CIU Arena
Hakemler: Tolga Kınacı, Halim Güdenoğlu
İlk yarı: UKÜ 20-4 Esentepe
UKÜ: Betül Çamlı (2), Nejla Şahbaz (1), Esmahan şahin (2), Büşra Çete (5), Raife Öztürk (2), Fatma Ayaz (4), Emine Bayar (3), Nahide Sorel (1), Şerife Güleş, Cansın İskender (3), Esin Bozlar, Melisa Özer (3), Beliz Özügüney (7), Ayşe Şahin (5), Azize Kartal (2)
Esentepe: Rasiha Çakmak, Kayra Kaya (5), Ajda Mutlu (4), Fatma Sucuoğlu, Esra Tümkan Güneş (4), Naciye Erdoğan (3), Funda Günal, Sultan Sucuoğlu, Melek Eğer, Meryem Nur Görüş, Elif Kurt

Bu haber toplam 2006 defa okunmuştur