1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. UKÜ’de unutulmaz konserler
UKÜ’de unutulmaz konserler

UKÜ’de unutulmaz konserler

Öğrenciler yılın yorgunluğunu doyasıya eğlenerek attı

A+A-

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde bu yıl 17’ncisi düzenlenen Bahar Festivali muhteşem konserler ve eğlenceli etkinliklerle tamamlandı. Dolu dolu geçen ve öğrencilerin bir yılın yorgunluğunu attığı organizasyona halkın da ilgisi yoğun oldu. Dört gün süren ve unutulmaz anlara sahne olan Bahar Festivali’nde özellikle Murat Dalkılıç ve Fettah Can konserleri son yılların en kalabalık konserleri arasında yer aldı.

Murat Dalkılıç konserine ilgi yoğundu
UKÜ 17. Bahar Festivali’nin ilk gününde Türkiye’nin popüler sanatçıları arasında yer alan Murat Dalkılıç sahne aldı. Özellikle sahne performansı ve bitmek bilmeyen enerjisiyle, alanı dolduranlara unutulmaz bir konser yaşatan Dalkılıç en sevilen şarkılarını seslendirdi. Kalabalık bir kitleye konser veren ünlü pop yıldızına müzikseverler de tüm şarkılarında eşlik etti.

Fettah Can en sevilen şarkılarını seslendirdi
Festivalin ikinci gününde ise son dönemlerde yazdığı ve seslendirdiği şarkılarla Türkiye’nin aranan sanatçılarından Fettah Can sahne aldı. Murat Dalkılıç konserinde olduğu gibi kalabalık bir kitleye hitap eden Fettah Can sıcak tavırlarıyla UKÜ’lüleri mest etti. “Kalp ağrısı”, “Boş Bardak” ve “Rüzgar Ektim Fırtına Biçeceğim” gibi sevilen şarkılarını alanı dolduranlar ile birlikte seslendiren sanatçının ekibinde Kıbrıslı Türk müzisyen Erkan Erzurumlu da yer aldı.

SATTAS beğeni kazandı
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konserlerin 3. gününde ise Türkiye’de yeni yeni ses getirmeye başlayan ve Reggea tarzı şarkılarla müzikseverlerin beğenisini kazanan SATTAS grubu sahne aldı. Çaldıkları İngilizce ve Türkçe parçalarla eğlenceli bir ortam yaratan grup; “Eskitilmiş” ve “Irie” gibi şarkılarının yanında Reggea müziğin öncüsü olarak gösterilen Bob Marley’in efsanevi “No Woman, No Cry” şarkısını da seslendirdi.

Uluslararası öğrenciler doyasıya eğlendi
Festivalin kapanış gününde ise uluslararası öğrencilerin merakla beklediği Slap Dee ve Bobby East konseri gerçekleşti. Konser öncesinde organize edilen Uluslararası Gece’de alanı dolduran uluslararası öğrenciler, konserde de ikilinin parçalarına eşlik ederek doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Gerçekleşen konserlerin ardından UKÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Adalıer sanatçılara teşekkür plaketi takdim etti. Üniversite’de düzenlenen keyifli konserler için sanatçılara teşekkür eden Adalıer, UKÜ’de sanatçıları ağırlamaktan büyük onur duyduklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur