1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. UKÜ’de Sertab Erener rüzgarı esecek
UKÜ’de Sertab Erener rüzgarı esecek

UKÜ’de Sertab Erener rüzgarı esecek

“Bahar Şenlikleri”nin son gününde Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden Sertab Erener sahne alacak.

A+A-

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde bu yıl 19’uncusu düzenlenen “Bahar Şenlikleri”nin son gününde Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden Sertab Erener sahne alacak.

Telsim Vodafone’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek konser 13 Mayıs Cumartesi UKÜ Haspolat kampüsündeki festival alanında saat 21.30’da başlayacak.

Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Sertab Erener 2003 yılında Riga’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda “Everyway That I Can” adlı şarkıyla Türkiye’ye ilk kez birincilik kazandırmıştı.

Ses sanatçısı Sertab Erener aynı zamanda çok sayıda parçanın da bestecisi ve söz yazarı. Türkiye’de pop müziğin kraliçesi olarak bilinen Sezen Aksu’nun yanında vokalistlik yaparak ve yine Aksu’nun desteğiyle albüm çıkararak adını duyuran Erener Devlet Üstün Hizmet Madalyası da dahil çok sayıda ödülün sahibi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin 19. Bahar Şenlikleri’nin kapanış konserinde sahne alacak Sertab Erener’in yoğun izleyici katılımlı olması bekleniyor. Tüm etkinliklerde olduğu gibi Sertab Erener konseri de ücretsiz izlenebilecek.

 

Bu haber toplam 3719 defa okunmuştur