1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. UKÜ'de Bahar Şenlikleri başlıyor
UKÜ'de Bahar Şenlikleri başlıyor

UKÜ'de Bahar Şenlikleri başlıyor

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) “Bahar Şenlikleri”nin 19’uncusu, Telsim Vodafone’un ana sponsorluğunda 10 Mayıs’ta başlıyor.

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) “Bahar Şenlikleri”nin 19’uncusu, Telsim Vodafone’un ana sponsorluğunda 10 Mayıs’ta başlıyor.

Kültür, sanat ve spor etkinliklerinin düzenleneceği Bahar Şenlikleri Çarşamba günü saat 17.00’de festival alanındaki küçük sahnede yer alacak açılış töreni ile başlayacak.

Sertab Erener ve Manga konserleri

Toplam 4 gün sürecek şenliklerde Türkiye’nin en güçlü kadın seslerinden Sertab Erener ve Rock grubu Manga’nın konserlerinin yanı sıra alternatif müzik toplulukları, DJ performansları, dans gösterileri, yarışmalar, özel performanslar ve spor müsabakaları da düzenlenecek.

Bahar Şenlikleri’nin Çarşamba başlayacak ilk gününde öğrenci topluluklarının performansları, kulüpler arası turnuvalar, uluslararası voleybol kupa finali, final satranç turnuvası ve UKÜ ile spor basını futbol karşılaşması yer alacak. Şenlikler’in ilk günü ayrıca Türkiye’nin ünlü Rock müzik gruplarından Manga 21.30’da sahne alacak.

Kıbrıslı müzisyen Fikri Karayel’in konserinin de gerçekleştirileceği Perşembe günkü etkinliklerde saat 17.00’den itibaren öğrenci topluluklarının performansları, unicycle şov, bubble ball turnuvası, masa tenisi final turnuvası, basketbol kupa finali yer alacak. Perşembe saat 19.00’da ayrıca UKÜ-milletvekilleri futbol karşılaşmasında Üniversite çalışanlarından oluşan futbol takımı Cumhuriyet Meclisi milletvekillerine karşı mücadele edecek.

Bahar Şenlikleri’nin üçüncü gününde çeşitli öğrenci kulüplerinin performansları ve turnuvalar yanında final tenis turnuvası ile futbol kupası finali de UKÜ Arena’da gerçekleştirilecek. Cuma günü akşamı ana sahnede ayrıca Faydee konseri yer alacak.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nin dördüncü ve son günü ise 16.30’da uluslararası mutfak kültürü etkinliği ile başlayacak. “Iron man” ve “iron lady” ağırlık şampiyonasının ardından tüm oyunların ödül töreni de yine Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Şenliklerin son akşamı Türk Pop müziğinin en güçlü seslerinden Sertab Erener ana sahnede saat 21.30’da sahne alacak.

Bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilecek UKÜ Bahar Şenlikleri’nin tüm aktivitelerine Lefkoşa ve tüm Kuzey Kıbrıs’tan ilgi duyan herkes ücretsiz katılabilecek.

Bu haber toplam 5174 defa okunmuştur