1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. UKÜ, Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir ile coştu
UKÜ, Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir ile coştu

UKÜ, Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir ile coştu

“UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında ünlü şarkıcılar Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir UKÜ Amfi Tiyatro’da konser verdi.

A+A-

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “UKÜ 20. Bahar Şenlikleri-CONNECT” kapsamında ünlü şarkıcılar Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir UKÜ Amfi Tiyatro’da konser verdiler.

Müzik yarışmasında kazandığı ikincilik ödülü ile sesini duyuran Cira, Gürcistan'ın tanınan ve sevilen sanatçıları arasında yer alıyor. Cira, geniş repertuarı ve kendisine özgü yorumuyla yüzlerce üniversite öğrencisine coşku dolu anlar yaşattı. Konser sırasında Türkiye’nin tanınan popçularından Soner Sarıkabadayı’nın şarkısı Buz’u da seslendiren Cira, öğrencileri hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Romanya kökenli ünlü şarkıcı Brianna ise Lost in İstanbul adlı şarkısı yanı sıra birçok şarkı ile UKÜ’lü öğrencileri coşturdu.

Türkiye’de 2015 yılında ilk konserini veren Kate Linn, Your Night, All Love ve Ola La gibi şarkılarıyla hayranlarına eşsiz dakikalar yaşattı. 10 yılı aşkın bir müzik kariyerine sahip olan Romanya’nın en genç ve yetenekli şarkıcısı Monoir ise Kate Linn ile düet yaptı. Müzik severler ikilinin söyledikleri şarkılarla eğlenmeye doyamadı.

UKÜ Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen konser, Öğrenci Gelişim Ve Danışma Merkezi Müdürü Gamze Atay tarafından ünlü şarkıcılar Brianna, Kate Linn, Cira ve Monoir’a plaket takdimi ile son buldu.

Bu haber toplam 2366 defa okunmuştur
Etiketler :