1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. UKÜ Bahar Şenlikleri’nde Manga konseri
UKÜ Bahar Şenlikleri’nde Manga konseri

UKÜ Bahar Şenlikleri’nde Manga konseri

UKÜ)’nde bu yıl 19’uncusu düzenlenen “Bahar Şenlikleri”nin ilk gününde Türkiye’nin önde gelen Rock müzik gruplarından Manga sahne alacaktır.

A+A-

 

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)’nde bu yıl 19’uncusu düzenlenen “Bahar Şenlikleri”nin ilk gününde Türkiye’nin önde gelen Rock müzik gruplarından Manga sahne alacaktır.

Telsim Vodafone’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek etkinlikler 10 Mayıs Çarşamba saat 17.00’de festival alanındaki küçük sahnede yer alacak açılış töreni ile başlayacaktır.

Kültür, sanat ve spor etkinliklerinin düzenleneceği UKÜ 19. Bahar Şenlikleri’nde her yıl olduğu gibi bu yıl da yine birbirinden eğlenceli ve renkli organizasyonlar gerçekleştirilecektir.

Türkiye’yi 2010 yılında Norveç’in başkenti Oslo’da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması’nda "We Could Be The Same" isimli şarkı ile temsil eden ve ikinci olan Manga grubu Çarşamba günü UKÜ ana sahnesinde konser verecektir. Alternatif Rock tarzı müzikleriyle oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip Manga UKÜ’lü ve Kıbrıslı müzikseverlerle bir araya gelecektir.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin 2012 yılında gerçekleştirilen 14. Bahar Şenlikleri’nde de Üniversite’nin konuğu olan Manga grubu beş yıl önce de muhteşem bir performans sergilemiş ve konser alanını dolduran izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı.

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen UKÜ Bahar Şenlikleri’nde sahne alacak Manga konseri ile tüm aktivitelere her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi duyan herkes ücretsiz katılabilecektir.

 

 

 

Bu haber toplam 4588 defa okunmuştur