1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UFÜ’ye EURODİP’den birincilik
UFÜ’ye EURODİP’den birincilik

UFÜ’ye EURODİP’den birincilik

Uluslararası Final Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencileri İspanya’da EURHODİP tarafından, 24. Eurhodip Konferansı çerçevesinde gerçekleştirilen yarışmadan bir birincilik bir de ikincilikle döndü

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü öğrencileri İspanya’da EURHODİP tarafından, 24. Eurhodip Konferansı çerçevesinde gerçekleştirilen yarışmadan bir birincilik bir de ikincilikle döndü. Turizm ve otelcilik alanında yüksek eğitimi desteklemek amacıyla yirmi beş yılı aşkın bir süredir faaliyetlerini sürdüren ve başta Avrupa olmak üzere dünyanın alanda en seçkin üniversitelerinin üye olduğu Uluslararası Turizm Otelcilik Eğitim Birliği (Eurhodip)’nin turizm öğrencilerinin katılımıyla düzenlediği yarışmada Uluslararası Final Üniversitesi ikincilik kazanırken, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü Öğrencisi Ivan Smirnov kişisel olarak birincilik elde etti. Öte yandan, Uluslararası Final Üniversitesi, EURHODİP’in üç yılda bir toplanan genel kurulunda tam üyelik statüsü elde etti. Turizm ve Otelcilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nafiya Güden ise birliğin yönetim kuruluna yeniden seçilerek, genel sekreterlik görevine devam ediyor.

ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİ BİRİNCİLİK ELDE ETTİ

Uluslararası Final Üniversitesi, 24. Eurhodip Konferansı çerçevesinde İspanya’nın Sevilla kentinde gerçekleştirilen, Kültür Turizmi ve 21. yüzyıl için yeni iş modelleri alanında projelerin yarıştığı yarışmaya katıldı. On iki farklı grubun yer aldığı yarışmada Uluslararası Final Üniversitesi’nin dahil olduğu grup ikincilik ödülüne layık görüldü. Üniversiteyi Sevilla’da Turizm ve Otelcilik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Nafiya Güden’in eşliğinde bölüm öğrencileri Ivan Simirnov ve Timur Jumanıyazov temsil etti. Uluslararası Final Üniversitesi Öğrencisi Ivan Simirnov, gösterdiği aktif katılım ve katkılarından dolayı organizasyona katılan toplam altmış öğrenci içerisinde birincilik elde etti.

ULUSLARARASI FİNAL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ GÜDEN, EURHODİP GENEL SEKRETERİ

Öte yandan, Uluslararası Final Üniversitesi, 24. Eurhodip Konferansında Uluslararası Turizm Otelcilik Eğitim Birliği (Eurhodip)’nin tam üyesi olurken, Turizm ve Otelcilik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nafiya Güden, altı yıldır sürdürdüğü yönetim kurulu üyeliğine yeniden seçilerek, genel sekreter görevine devam ediyor.

 

 

Bu haber toplam 1976 defa okunmuştur