1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UFÜ yurt dışı tanıtımları sürüyor
UFÜ yurt dışı tanıtımları sürüyor

UFÜ yurt dışı tanıtımları sürüyor

Uluslararası Final Üniversitesi, İslamabad, Rawalpindi ve Abbottabad’da tanıtıldı.

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi, İslamabad, Rawalpindi ve Abbottabad’da tanıtıldı. Uluslararası Final Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taner Erdoğan ve Uluslararası Final Üniversitesi Uluslararası Ofisi Koordinatörü Sünel Gazi’nin gerçekleştirdiği temaslar sırasında, Gazi tarafından öğrencilere yönelik bir seminer de gerçekleştirildi.

ÖNDE GELEN ÖZEL OKULLAR ZİYARET EDİLDİ

Uluslararası Final Üniversitesi’nin dünyanın çeşitli bölgelerinde eğitim kurumlarında tanıtılmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede Uluslararası Final Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taner Erdoğan ve Uluslararası Final Üniversitesi Uluslararası Ofisi Koordinatörü Sünel Gazi Pakistan’da çeşitli temaslarda bulundu. Erdoğan ve Gazi, İslamabad ve Rawalpındı’nın önde gelen on dört özel okuluna gerçekleştirdiği ziyaretlerde Uluslararası Final Üniversitesi ve KKTC’nde yüksek eğitim almak konusunda bilgiler verdi.

KKTC’DE ÖĞRENCİ OLMAK

Öte yandan Final Üniversitesi Uluslararası Ofisi Koordinatörü Sünel Gazi tarafından Abbottabad’ta öğrencilere yönelik bir seminer verdi. Yoğun ilgi gören seminerde Gazi, öğrencilere üniversitenin bölümleri ve giriş koşulları hakkında bilgiler verdi. Gazi, üniversitenin yanında KKTC hakkında bilgiler de aktardığı öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. KKTC nüfusu, yemekleri ile KKTC’nde öğrenci olarak yaşam koşulları hakkında detaylı bilgiler de veren Gazi, ülkenin farklı din, kültür ve geleneklerin saygı gördüğü, hoşgörüyle karşılandığı bir ortam olduğunun da altını çizdi.

Bu haber toplam 1696 defa okunmuştur