1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UFÜ öğrencilerine iş garanti sertifikaları verildi
UFÜ öğrencilerine iş garanti sertifikaları verildi

UFÜ öğrencilerine iş garanti sertifikaları verildi

Öğrencilere garanti sertifikaları, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Final Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı İbrahim Taşel tarafından takdim edildi.

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi’ne kayıt yaptıran Eğitim Bilimleri, Psikoloji ve Turizm Bölümü öğrencilerine, mezuniyet sonrasında Final Eğitim Kurumları ve DMG Grup bünyesinde tercih etmeleri halinde istihdam edileceklerine dair garanti sertifikaları verildi. Öğrencilere garanti sertifikaları, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Final Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı İbrahim Taşel tarafından takdim edildi. Taşel, sertifika töreninde öğrencilere de hitap ederek, üniversitenin felsefesi hakkında bilgiler verdi, meslek hayatına yönelik tavsiyelerde bulundu.

TAŞEL: İŞİNİN EHLİ ELEMANLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Uluslararası Final Üniversitesi’ne kayıt yaptırıp başarıyla mezun olan öğrencilerine Final Eğitim Kurumları ve DMG Grup bünyesinde iş garantisi verilmesi ile ilgili garanti belgeleri, ilgili bölümlerin öğrencilerine düzenlenen törenle verildi. Törende öğrencilere hitap eden Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Final Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı İbrahim Taşel, Uluslararası Final Üniversitesi yönetiminin eğitime ticari olarak yaklaşmadığını ifade ederek, amaçlarının meslek alanlarına donanımlı elemanlar yetiştirmek olduğunu kaydetti. Kaliteli eğitim konusunda son derece hassas olduklarının altını çizen Taşel, öğrencilerini uygulama destekli programlarıyla, mezuniyet sonrasında ek bir eğitime ihtiyaç duymadan hemen görev alabilecek nitelikte eğitmek anlayışında olduklarını söyledi. Törene katılan öğrencilere Uluslararası Final Üniversitesi’nin sunduğu imkanlardan sonuna kadar yararlanarak kendilerini iyi yetiştirmeleri tavsiyesinde bulunan Taşel, İngilizce başta olmak üzere yabancı dilin önemine vurgu yaptı.

İŞ GARANTİ BELGELERİ, TAŞEL TARAFINDAN VERİLDİ

Taşel’in konuşması sonrasında öğrencilere sertifikalarının takdimine geçildi. Sahneye çağrılan öğrencilere Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Uluslararası Final Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı İbrahim Taşel tarafından sertifikaları takdim edildi.

 

 

Bu haber toplam 1959 defa okunmuştur