1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UFÜ Burs ve Yerleştirme Sınavı gerçekleştirildi
UFÜ Burs ve Yerleştirme Sınavı gerçekleştirildi

UFÜ Burs ve Yerleştirme Sınavı gerçekleştirildi

Uluslararası Final Üniversitesi’nin KKTC’li öğrenciler ile KKTC liselerinde eğitim gören TC’li öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirdiği Burs ve Yerleştirme Sınavı yapıldı

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi’nin KKTC’li öğrenciler ile KKTC liselerinde eğitim gören TC’li öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirdiği Burs ve Yerleştirme Sınavı yapıldı. Sınav yoğun bir katılımla Uluslararası Final Üniversitesi Kampusu’nda yapıldı. Dört yüz elli altı kişinin katıldığı sınav sonuçları en kısa süre içinde üniversitenin web adresinde (www.final.edu.tr) duyurulacak.

İŞ GARANTİLİ BÖLÜMLER

Uluslararası Final Üniversitesi’nin Burs ve Yerleştirme Sınavı sonrasında adayların sınav sonuçları neticesinde, tercihte bulundukları programlardan birine yerleştirilecek. Öte yandan, sınav sonucunda başarılı öğrencilere yüzde yüz, yüzde seksen ve yüzde atmış olmak üzere burslar da veriliyor. Uluslararası Final Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, sınav neticesinde, Eğitim Fakültesi ve Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümlerine yerleştirilecek öğrencilere kayıt sonrasında noter onaylı işe alım garanti belgesi de verilecek.

SONUÇLAR WEB SİTESİNDEN ÖĞRENİLEBLECEK

Uluslararası Final Üniversitesi’nin Burs ve Yerleştirme Sınavı, 120 dakika süren ve Türkçe, Matematik, Sosyal Bilimler, Fen ve tercihen İngilizce sorularından oluşan çoktan seçmeli kitapçıklardan oluştu. Uluslararası Final Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, Burs ve Yerleştirme Sınavı sonuçları üniversitenin www.final.edu.tr adresinden öğrenilebilecek.

 

 

 

Bu haber toplam 4297 defa okunmuştur