1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Ucuz siyasi ayak oyunları ahlaksızlıkları örter mi?”
“Ucuz siyasi ayak oyunları ahlaksızlıkları örter mi?”

“Ucuz siyasi ayak oyunları ahlaksızlıkları örter mi?”

" Böyle ucuz siyasi ayak oyunları yapılan siyasi ve ekonomik ahlaksızlıkları örter mi? Halk adına soru soranlara şirretlik basmak yapılan yüzsüzlükleri unutturur mu?”

A+A-

CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya, Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ın meclis kürsüsünde söylediği “Şirretlikle ve düşmanlıkla üzerimize geliyorlar” sözlerine sosyal medyadan cevap verdi.

Derya’nın paylaşımı şöyle: “13 aydır başta aile efradın olmak üzere özel kişilere ve ortağı olduğun ve olmadığın şirketlere babanın malıymış gibi kamu arazilerini parsel parsel dağıtacaksın, o üzerine ajitasyon yaptığın soyadı sürekli şaibeler ile anılacak ama sen hiç bir şey yokmuş gibi "yaptığım etik olmayabilir ama yasal" diyeceksin. Hakkındaki şaibelere dair soru soranlara cevap veremediğin için bağırıp meclisten kaçacaksın. Sonra da muhalefetin meclisi protesto etmesini fırsat bilip muhalefetsiz salona gelip halk adına soru soranlara pişkince "şirretlik " basacaksın! Böyle ucuz siyasi ayak oyunları yapılan siyasi ve ekonomik ahlaksızlıkları örter mi? Halk adına soru soranlara şirretlik basmak yapılan yüzsüzlükleri unutturur mu?”

 

 

 

Bu haber toplam 6456 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler