1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üçüncülük Sekelistan’ın
Üçüncülük Sekelistan’ın

Üçüncülük Sekelistan’ın

CONIFA Euro 2017 üçüncülük maçında Abhazya’yı 3-1 mağlup eden Sekelistan üçüncü oldu

A+A-

STAT: Mete Adanır Stadı
HAKEMLER: Fehim Dayı, Şakir Azizoğlu, Ahmet Özkurtuluş

ABHAZYA: Inal Katsuba, Georgii Zhanaa, Anri Khagba, Levan Logua, Lev Kornilov, Alan Khugaev, Anatolii Semenov, Shabat Logua, ruslan Shoniya, Lasha

SEKELİSTAN: Botond Szakali, Balasz Csiszer, Arpad Rozsa, Csaba Csizmadia, Ervin Szekely, Laszlo Szöcs, Lorand Szöcs, Robert Ilyes, Attila Csürös, Szabolcs Manya, Barna Bajko

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

CONIFA Euro 2017’de yarı finalde mağlup olan Sekelistan ile Abhazya üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Mete Adanır Stadı’nda oynanan karşılaşmayı 3-1’lik skorla kazanan Sekelistan turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Karşılaşmada Maçın Adamı Ödülü’nü Sekelistan kaptanı ve savunmacısı Csaba Csizmadia aldı.

 

Karşılaşma sonunda gerginlik

Üçüncülük karşılaşmasının tamamlanmasının ardından kısa süreli gerginlik yaşandı. Abhazya tribününden bir taraftarın Sekelistan’dan bir futbolcuya su atması sonrası saha içerisi bir anda karıştı. İki takım futbolcuları arasındaki arbede araya giren güvenlük güçleri tarafından önledi.

 

Gol kralı Sekelistan’dan

Turnuvayı üçüncü tamamlayan Sekelistan aynı zamanda gol kralı da çıkardı. Sekelistan forması ile turnuvada 4 gol kaydetmeyi başaran Barna Bajko CONIFA Euro 2017’nin gol kralı oldu.

Bu haber toplam 1901 defa okunmuştur
Etiketler :