1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Uçuk değil, bütçeye göre projelerimiz var"
Uçuk değil, bütçeye göre projelerimiz var

"Uçuk değil, bütçeye göre projelerimiz var"

Dün CTP-BG belediye meclis üyesi adayları ile birlikte United Media Grup’u ziyaret eden Manisoy, pazar günü yapılacak seçimler öncesi medya kuruluşlarını ziyaret ederek, plan ve projelerini anlattı

A+A-

Alayköy Belediye Başkanı ve 29 Haziran’da yapılacak Yerel Yönetim seçimlerinde CTP-BG’den yeniden başkanlığa aday olan Hulusi Mansisoy, “Hizmetlerimizin üzerine hizmet koyarak yolumuza devam etmek için halktan destek bekliyoruz” dedi.

Dün CTP-BG belediye meclis üyesi adayları ile birlikte United Media Grup’u ziyaret eden Manisoy, pazar günü yapılacak seçimler öncesi medya kuruluşlarını ziyaret ederek, plan ve projelerini anlattığını ifade etti.

Alayköy’de 3 başkan adayının olduğunu hatırlatan Manisoy, “Seçim süresi boyunca vatandaşlarımızı ziyaret ettik, bütçemiz olanakları çerçevesinde uçuk değil, yapabileceğimiz projeleri anlattık. Temennimiz kavgasız, gürültüsüz bir seçim olmasıdır. Biz yapacağımızı yaptık notumuzu bekliyoruz” dedi.

İmar planlı gelişim hedefi…
Alayköy’ün gelişme açık olan bir bölge olduğunun altını çizen Manisoy, “Alayköy Belediyesi’ne 4 köy bağlı. 120 km alana sahip olan Alayköy’de sanayi sitesi ve ağıllar bölgesi de bulunuyor. Bölgenin planlı gelişmesi için, imar hatalarının yapılmaması için imar planlarıyla birlikte hareket etmek istiyoruz” diye belirtti.

Bugüne kadar belediyeye sorulmadan bölgede plansız gelişme yaşandığını ve bölgede gece kulüplerinin ve sanayi sitesinin olduğuna dikkat çeken Manisoy, “Bu dönem bölgemize biz hakim olacağız. Okul, polis okulu, hastane bölgeye gelecek. Yeşil alanların daha bol olacağı ve  daha planlı bir gelişmenin bölgede yaşanması için çalışacağız” şeklinde konuştu.
Pazar günü yapılacak seçimde herkesten destek beklediğini dile getiren Manisoy, “Bölgeyi geliştirmek ve yaptığımız hizmetlerin üzerine hizmet koyarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

“Güzel sözler söyleniyor”
Ziyaretten dolayı teşekkür eden ve  “Alayköy hakkında güzel sözler söyleniyor” diyen YENiDÜZEN Gazetesi Genel Müdürü Cenk Mutluyakalı, “Alayköy, en fazla gelişime açık bir bölge. Umarız bölgede hem sanayi gelişir hem de planlama iyi olur. Ama otantik köy havası da kalır” dedi.
“Biz Alayköy’de yaşamıyoruz ama dürüstlüğünüzü ve kaynakları özverili kullandığınızı duyuyoruz” diyen Mutluyakalı, “Hayırlısı olsun, umarım, doğasıyla, yeşiliyle, yatırımlarıyla daha da güzel bir köy olur” dedi.
Kanal Sim ve Sim FM Genel Yayın Yönetmeni Sami Özuslu da, ziyaretlerinden dolayı başkan ve meclis üyesi adaylarına teşekkürler ederek, başarılar diledi.
Özuslu, “Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Doğduğu andan öldüğü ana kadar herkese hizmet götürür. İnsana dokunan bir tarafı vardır.  Başkanın da insanlara çok fazla dokunan bir yanı olduğunu biliyorum” ifadesinde bulundu.
Bunun önemli olduğunu kaydeden Özuslu, “çünkü insanların yaşadığı sorunları birebir öğrenmek onlardan birebir dönüş almak yapılan tüm kamuyu yoklamalarından çok daha değerlidir” dedi.
Alayköy’de, geçmişte Uluslar arası Lefkoşa Havaalanı’nın bulunduğunu anımsatan Özuslu, “Belki  havaalanı açılmayacak ama çözümle birlikte Alayköy’ün farklı bir fonksiyonu olabilecek. Alayköy’ün sınırlarının ötesine taşacak bir potansiyeli var” diye kaydetti.

Bu haber toplam 1431 defa okunmuştur