1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ücretsiz insan hakları eğitimleri başlıyor
Ücretsiz insan hakları eğitimleri başlıyor

Ücretsiz insan hakları eğitimleri başlıyor

Eğitimlerin ardından insan hakları farkındalığını arttırabilmeyi hedefleyen projelere hibe verilecek.

A+A-

 

Mağusa Gençlik Merkezi’nin Youth Power ile birlikte düzenlediği Avrupa Birliği tarafından finanse edilen İnsan Hakları Eğitimi, Mağusa’da ve Lefkoşa’da gerçekleştirilecek.

Eğitimlerin ardından insan hakları farkındalığını arttırabilmeyi hedefleyen projelere hibe verilecek.

Mağusa Gençlik Merkezi ve Youth Power tarafından yapılan açıklamaya göre, Youthopia Projesi kapsamında “Centre for Human Rights in Conflict” isimli araştırma merkezinden gelecek olan uzmanların vereceği eğitimler insan hakları konusunda bilgilendirme yapmayı, insan hakları savunuculuğu eğitimi vermeyi ve küçük hibelere yönelik başvuru yapma konusunda kapsamlı bilgi vermeyi hedefliyor.

Mağusa’daki eğitimler Bandabuliya’da bulunan Mağusa Gençlik Merkezi binasında verilecek. Mağusa’daki eğitimler 20 – 25 Ekim tarihleri arasında olacak. Lefkoşa’daki eğitimler ise ara bölgedeki Dayanışma Evi’nde yapılacak. Eğitimler ise 27 Ekim - 1 Kasım tarihleri arasında olacak. Eğitimler öğleden sonra gerçekleşecek ve ücretsiz olacak.

Eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgi mustafa@youthopia.org adresinden veya, 05428560607 ile 05338861424 numaralı telefonlardan elde edilebilecek. Youthopia’nın sosyal medya adresi ise www.facebook.com/youthopiacy.

(TAK)

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur