1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Uçanok konuştu: “Hepsi beni dövmek için geldi”
Uçanok konuştu: “Hepsi beni dövmek için geldi”

Uçanok konuştu: “Hepsi beni dövmek için geldi”

Mağusa’da 2014 yılı içerisinde Ali Osman Uçanok’u ciddi şekilde darp ederek vahim bedensel zarara uğrattığı iddia edilen sanık Ö.H., A.U., Ö.S. ve C.A.’nın duruşmasına dün de devam edildi...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da 5 Temmuz 2014 tarihinde Ali Osman Uçanok’u ciddi şekilde darp ederek burun kemiğini, çene kemiğini ve elmacık kemiğini kırarak vahim bedensel zarara uğrattığı iddia edilen sanık Ö.H., A.U., Ö.S. ve C.A’nın duruşması devam ediyor. Dün de kaldığı yerden devam edilen duruşmada bu sefer müşteki Ali Osman Uçanok konuştu. Uçanok’un tanıklığının bitmesinin ardından duruşmaya devam edilmek üzere 15 Eylül tarihine ertelendi.

Uçanok: “Her 4 sanıktan da şikayetçiyim...”
Dünkü oturumda tanıklık eden ve olay günü yaşadıklarını mahkemeye aktaran müşteki Ali Osman Uçanok, sanık Ö.H., A.U., Ö.S. ve C.A.’nın 5 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:00 raddelerinde ofisine geldiğini ve sanık Ö.H. ile beton işi hakkında konuşmaya başladıklarını söyledi. Sanık Ö.H’nin kendisine Çayırovada’ki şubeden beton aldığını ve ödemeyi çekle yapmak istediğini ancak Çayırovada’ki şubede çalışan görevli tarafından çeklerin kabul edilmediğini söylediğini belirten Uçanok, sanık Ö.H’ye  çeklerin kabul edilmemesinin izahatını yaptığını anlattı. Sanık A.U’nun o sırada su sebilinden su aldığını, sanık C.A’nın kapının içinde durduğunu, sanık Ö.H’nin ile Ö.S.’nin ise oturduğunu anlatan Uçanok, aniden başının döndüğünü ve o sırada sanık A.U’nun  kendisine doğru yumruk atmak için hamle yaptığını gördüğünü, ve Ö.S’nin ise kendisine vurduğunu hayal meyal hatırladığını söyledi.

“Hepsinin beni dövmek için geldiğini düşünüyorum”
Müşteki Uçanok, sanık A.U ile Ö.S.’nin kendisine vurduğunu yineleyerek, her 4 sanıktan da şikayetçi olduğunu söyleyip “Hepsinin beni dövmek için geldiğini düşünüyorum” dedi. Sanıklara kesinlikle küfür etmediğini de söyleyen Uçanok, sanık A.U’nun kendisine vurmasını gerektirecek her hangi bir sözün ya da diyalogun olmadığını söyledi. Uçanok, sanık A.U tarafından aldığı ilk yumruktan sonra sanık Ö.H’nin bu durumu istese engelleyebileceğini ama sessiz kaldığını be ve kendisini kanlar içerisinde bırakarak arkalarını dönüp kaçtıklarını söyledi.

Avukat İlhan iddialarda bulundu...
Sanıkları Avukatı Yunsal İlhan, müşteki Ali Osman Uçanok’u istintakı sırasında bir takım iddialarda bulundu. İlhan, Uçanok’a, sanık Ö.S’nin kendisine vurduğunu hatırlamadığını çünkü o an baygınlık geçirdiğini ve mahkeme huzurunda kamera görüntülerinden gördükleriyle şahadet verdiğini iddia etti. Sanık Ö.H’nin olayın başlamasından 3 saniye sonra ayağa kalkarak olaya müdahale etmeye çalıştığını ve diğer sanıkları eliyle dışarıya çıkmak için yönlendirdiğini, sanık Ö.H’nin  üstlendiği rolün olayı ayırmak olduğunu iddia etti. Uçanok ise bu iddialara “Doğrudur ama olay bitmişti” yanıtını verdi.

Duruşma 15 Eylül’e ertelendi...
Duruşma, devam edilmek üzere ve yeni tanıkların hazır edilmesine olanak sağlamak üzere 15 Eylül tarihine ertelendi.

Bu haber toplam 1710 defa okunmuştur