Üç sporcuya daha milli davet

Üç sporcuya daha milli davet

Merve Çelebi’nin ardından üç sporcu daha Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası Turu’nda Türkiye Milli Takımı’ndan davet aldı.

A+A-

11-13 Ocak 2019 Tarihlerinde Kayseri de düzenlenecek olan CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası Turu’nda, Türkiye Milli Takımını temsil etmek için Kemal Şah, Devrim Alibaba ve Ali Osman Nurettin davet aldı. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından KKTC Voleybol Federasyonu’na gönderilen davet yazısı ile spoculara milli davet gerçekleştirildi. Bilindiği gibi kadınlarda da Merve Çelebi daha önce aldığı davet ile CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası ilk etabında Rusya’da Türkiye Milli Takımı forması giymişti.

Daha önce plaj voleybolunda birçok Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında yarışan başarılı sporcularımız bu kez CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası turunda başarı arayacak. Bu önemli şampiyonada 4 sporcumuz Türkiye Milli Takımı adına mücadele verecek. Hatırlanacağı gibi geçen yıl Buğra Eryıldız bu branşda çok büyük bir başarı elde ederek zirvenin en üst basamağında yer almıştı.

 

Kaya: “Gurur ve onur”

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver KayaKaya “4 sporcumuzun böylesine büyük bir organizasyonda yarışacak olması bizim için büyük bir gurur ve onurdur. 3 erkek, bir kadın sporcumuzun Türkiye Milli Takımı’nda yine başarılı sonuçlar elde edeceğine inancım tamdır. Biliyorsuuz biz bunu hep başardık, bir kez daha yapmamamız için bir neden yok. CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası Turunda sporcularımız başarılar diliyorum. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı başta olmak üzere diğer yetkililerine de sporcularımıza göstermiş oldukları güven ve verdikleri destek den dolayı teşekkür ederim. Yeni yılın tüm halkımıza sağlık huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.