1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Üç puan hesapları
Üç puan hesapları

Üç puan hesapları

K-Pet Süper Lig’de 4. hafta mücadelesi bugün ve yarın oynanacak maçlarla başlıyor

A+A-

K-Pet Süper Lig’de 4’üncü hafta karşılaşmaları bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Gol farkı ile lider konumda bulunan Lefke, zorlu Doğan Türk Birliği deplasmanında galibiyet arayacak. Son şampiyon Yenicami’nin henüz galip gelemeyen B.Bağcıl’ı ağırlayacağı haftada şampiyonluk adaylarından K.Kaymaklı kendi evinde ligin yeni ekibi Gönyeli’yi konuk edecek.
Ligde bugün: Doğan Türk Birliği – Lefke, Mağusa Türk Gücü – Lapta, K.Kaymaklı – Gönyeli ve Mormenekşe – Cihangir maçları oynanacak. Yarın oynanacak Yenicani – Bostancı Bağcıl, Yeni Boğaziçi – Serdarlı ve Gençler Birliği – Çetinkaya karşılaşmaları ile dördüncü hafta tamamlanacak.

İki formda ekip: Doğan Türk Birliği - Lefke
Süper Lig’de bugün Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak olan Doğan Türk Birliği – Lefke karşılaşması, haftanın karşılaşması olarak nitelendiriliyor. Ligin ilk üç haftasında Girne ekibi topladığı 7 puanla 3’üncü sırada yer alırken, Lefke üç maçta aldığı farklı galibiyetlerle averajla lider konumda bulunuyor. Oynadıkları üç maçta da en az bir gol kaydetmeyi başaran iki ekibin mücadelesi yakaladıkları form grafiği ile izleyenlere keyif vermeye aday. İki takım taraftarlarının ilgi göstermesi beklenen karşılaşmanın hakemliğini ise Mehmet Sezener yapacak.

Canbulat’ta puan savaşı: Mağusa Türk Gücü - Lapta
Ligde bugün oynanacak bir diğer dikkat çeken karşılaşma Mağusa Türk Gücü ile Lapta arasında Canbulat Stadı’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta Gönyeli deplasmanında geriden gelerek sezonun ilk galibiyetini alan Mağusa Türk Gücü’nde moraller yerine geldi. Henüz galibiyetle tanışamayan Lapta ise bu zor deplasmandan puan çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Karşılaşmada Utku Hamamcıoğlu düdük çalacak.

Ruso’da kaybeden yanacak: K.Kaymaklı - Gönyeli
Geçtiğimiz hafta Mormenekşe deplasmanından bir puanla dönen şampiyonluk adaylarından Küçük Kaymaklı, Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda henüz galibiyeti bulunmayan bir diğer ekip Gönyeli’yi ağırlayacak. Ligdeki ilk puan kaybını yaşayan ancak evinde oynadığı iki karşılaşmada son dakika golleri ile galip gelen Küçük Kaymaklı’da hesaplar üç puan üzerine. Gönyeli ise bu deplasmandan alacağı en az bir puanla moral olarak toparlanma planları yapıyor. Karşılaşmayı Ali Özer yönecek.

Balses’te zor mücadele: Mormenekşe - Cihangir
Süper Lig’de günün son karşılaşması Mormenekşe ile Cihangir arasında Cemal Balses Stadı’nda oynanacak. Ligde oynadığı üç karşılaşmada 5 puan çıkararak lige iyi bir giriş yapan Mormenekşe’nin henüz bileği bükülmedi. Geçtiğimiz hafta da K.Kaymaklı’dan puan çıkarmayı başaran Mormenekşe ev sahibi olmanın avantajını kullanmak istiyor. Cihangir’de ise hedef ilk galibiyet. Sezonda henüz galip gelemeyen ve toparlanması gereken Cihangir, zor deplasmanda Chibuzor’un dönüşü ile galibiyet arayacak. Maçta Mehmet Malek düdük çalacak.

Hedef 3 puan: Yenicami – Bostancı Bağcıl
Aşırı yağan yağmurlar nedeni ile ligdeki üçüncü karşılaşmasını Salı günü Çetinkaya ile oynayan ve iyi futbolu sayesinde sahadan 3 puanla ayrılan Yenicami, Atatürk Stadı’nda yarın Bostancı Bağcıl’ı konuk edecek. Lefke’nin ardından topladığı 9 puanla averajla ikinci sırada bulunan Yenicami, şampiyonluk adayı olduğunu ıspatlayan bir oyun sergiliyor. Öte yandan kurduğu kardo ile başa oynaması beklenen ancak henüz beklentileri karşılayamayan Bostancı Bağcıl ise ligdeki ilk galibiyetini Lefkoşa deplasmanında almak isteyecek. Karşılaşmayı Serhan Şimşek yönetecek.

Moralli iki takım: Y.Boğaziçi - Serdarlı
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Yeni Boğaziçi ile Serdarlı, Osman Ergün Mehmet Stadı’nda karşı karşıya gelecekler. Ligde henüz yenigli yüzü görmeyerek sezona iyi bir başlangıç yapan Yeni Boğaziçi ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Lapta deplasmanından çıkardı. Aynı şekilde Serdarlı takımı işk 3 puanını geçtiğimiz hafta Gençler Birliği’nden aldı. Ligin yeni ekiplerini mağlup ederek galibiyet hasretlerini sonlandıran iki moralli takımın mücadelesinde kazanan cebine önemli puanlar koyacak. Karşılaşmayı Hakan Muhtaroğlu yönetecek.

Tepe’de puan avı: Gençler Birliği - Çetinkaya
Süper Lig’in İskele temsilcisi Gençler Birliği, yıllar sonra bir lig mücadelesinde Çetinkaya’yı Cumhuriyet Stadı’nda ağırlayacak. Kurduğu kadro ile iyi futbol oynamaya çalışsa da henüz istediği puanları alamayan G.Birliği, kötü günler geçiren rakibi karşısında galibiyet hesapları yapıyor. Bu sezon en kötü dönemini yaşayan Çetinkaya henüz puanla tanışamadı. Sarı kırmızılarda ise hedef sezonun ilk puan veya puanlarını İskele’den çıkarmak. Karılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak.

Bu haber toplam 1325 defa okunmuştur