1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. UBP Gönyeli'de gerildi
UBP Gönyelide gerildi

UBP Gönyeli'de gerildi

Amcaoğlu, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün’e dilekçe yazarak, Tabak’ın ‘partiye ihanet ettiğine’ dikkat çekti, tüzük kapsamında gereğinin yapılmasını istedi

A+A-

29 Haziran’da yapılan yerel yönetim seçimlerinde UBP Gönyeli Belediye Başkan adayı olan  Olgun Selçuk Amcaoğlu, yerel seçimlerde eski Gönyeli Belediye başkanlarından ve şu anda UBP kurultay delegesi olan Osman Tabak ile temsil ettiği grubun, CTP-BG adayı Ahmet Yalçın Benli lehine çalıştığını iddia etti

Amcaoğlu: Osman Tabak, partiye ihanet etti

Tabak: Resmi bildirim ile açıklama yapacağım

 

Ayşe GÜLER

29 Haziran’daki yerel seçimlerde Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gönyeli Belediye Başkan adayı Olgun Selçuk Amcaoğlu, eski Gönyeli Belediye başkanlarından ve şu anda UBP  kurultay delegesi olan Osman Tabak ile temsil ettiği grubun, CTP-BG adayı Ahmet Yalçın Benli lehine çalıştığını savundu.

Yazdığı bir dilekçe ile şikayetlerini parti başkanı Hüseyin Özgürgün’e ileten parti tüzüğü kapsamında gereğinin yapılmasını isteyen Amcaoğlu, bir aylık seçim propaganda sürecinde parti üyelerinin kendilerine ‘yakışmayacak’ hareketlerde bulunduklarını dile getirdi.
Amcaoğlu, konu ile ilgili Gönyeli Örgüt başkanının da yapılan son toplantıda “ Osman Tabak ve grubunun rakibimizi desteklediği ve CTP-UG adayına oy verdiğini” açıkça ifade ettiğini, bu ifadelerin  kendisi dışında tüm yönetim kurulu üyeleri tarafından duyulduğunu kaydetti.
Amcaoğlu, Osman Tabak’ın ‘kişisel gaileleri uğruna partisine açıkça ihanet ettiğini’ de öne sürdü.

Tabak: “Dedikodu olarak duydum, bilgim yok”
Eski Gönyeli belediye başkanlarından Osman Tabak ise dilekçe ile ilgili ‘dedikoduların’ kulağına geldiğini ancak parti kanadından hiçbir temasta bulunmadığını açıkladı.
Tabak, eline resmi herhangi bir belgenin geçmediğini ifade ederek, “bana UBP’den böyle bir duyum ya da bildirim gelmedi. Sadece kulağıma gelen dedikodular var. Resmi bir bildirimin yapılması halinde, gerekli açıklamaları yapacağım” şeklinde konuştu.

Ayrıntılar bugün YENİDÜZEN’de

Bu haber toplam 2666 defa okunmuştur