1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. UBP Denktaş ve Küçük'ü andı: Dünya KKTC gerçeğini kabulleniyor
UBP Denktaş ve Küçük'ü andı: Dünya KKTC gerçeğini kabulleniyor

UBP Denktaş ve Küçük'ü andı: Dünya KKTC gerçeğini kabulleniyor

Etkinlikte konuşan ı Derviş Eroğlu, federal anlaşmaya alternatifin ya konfederasyon ya da KKTC ‘nin varlığı olduğunu iddia etti “En büyük gücümüz KKTC’nin varlığıdır. KKTC gerçeğini dünya biliyor ve tanımasa da kabulleniyor” dedi.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi, dün akşam varoluş ve özgürlük mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük’ün ölümünün 35’nci, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın ölümünün 7’nci yıl dönümü dolayısıyla anma ve konferans düzenledi.
“Dr. Küçük ile Rauf Denktaş’ın mücadeleleri ekseninde Kıbrıs konusuna bakış ve alternatif çözüm modelleri” konulu etkinlikte, Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Ersin Tatar, Dr. Fazıl Küçük’ün oğlu Mehmet Küçük, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın müsteşarı, Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun görüşmecisi Ergün Olgun konuşmacı olarak katıldı.
Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki Sanayi Odası toplantı salonunda saat 18.30’da halka açık olarak gerçekleştirilen etkinliği bazı UBP milletvekilleri, UBP’li bürokratlar, Belediye Başkanları ile UBP’liler ve ilgili vatandaşlar izledi.

Etkinlikle konuşan eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, federal anlaşmaya alternatifin ya konfederasyon ya da KKTC ‘nin varlığı olduğunu iddia etti “En büyük gücümüz KKTC’nin varlığıdır. KKTC gerçeğini dünya biliyor ve tanımasa da kabulleniyor” dedi.

Bu haber toplam 1314 defa okunmuştur
Etiketler : , ,