1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. UBP 39 yaşında..
UBP 39 yaşında..

UBP 39 yaşında..

UBP dün akşam düzenlediği resepsiyonla 39. yaşını kutladı

A+A-

Ulusal Birlik Partisi (UBP), dün akşam düzenlediği resepsiyonla 39. yaşını kutladı.

UBP’nin kuruluşunun 39. yıldönümü dolayısıyla Acapulco Otel’de düzenlenen resepsiyona Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, eşi Meral Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Meclis Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, eşi Dilek Özgürgün, UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, UBP’li milletvekili, belediye başkanı, ilçe ve örgüt başkanlarıyla partililer katıldı. Partililer Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu salona girişinde “lider ve adayımız Eroğlu” şeklinde sloganlarla karşıladı.

Etkinlik, Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Denktaş, UBP’nin eski genel sekreterlerinden, bakan ve milletvekili merhum Salih Miroğlu ve şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı.

Gecede sırasıyla UBP Genel Sekreteri Sunat Atun, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ve Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu birer konuşma yaptı.

UBP PARTİ MECLİSİ KARARI EROĞLU’NA SUNULDU

Gecede, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yeniden aday olması çağrısını içeren UBP Parti Meclisi kararı sunuldu. UBP Parti Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı kararı, UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün okudu ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde UBP’nin adayının Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu olduğunu vurguladı. Özgürgün daha sonra kararı Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’na sundu.

Gecede, ayrıca UBP’nin 39. kuruluş yılı pastası da kesildi.

(TAK)

Bu haber toplam 1667 defa okunmuştur