1. HABERLER

  2. SPOR

  3. U15 Karması belirlendi
U15 Karması belirlendi

U15 Karması belirlendi

U15 müsabakalarının sona ermesi ardından Eğitim-Üst Kurulu olarak, daha önceden tarihleri belirlenmiş olan bölge karma maçları tamamlandı.

A+A-

 

U15 müsabakalarının sona ermesi ardından Eğitim-Üst Kurulu olarak, daha önceden tarihleri belirlenmiş olan bölge karma maçları tamamlandı. Oynanan 4 müsabakada toplam 80 futbolcu görev alırken, müsabakaların tamamlanmasıyla birlikte, bu futbolcular arasından 36 kişilik bir futbolcu havuzu oluşturulmuş olup, bu futbolcuların gelişimleri izlenmesi ve daha sonraki yıllarda milli takımlara alt-yapı olması planlandı.

KTFF’den yapılan açıklamaya göre karmaya seçilen futbolculara çeşitli testler uygulanacak ve verilecek antrenmanlarla da gelişimleri izlenilmeye çalışılacak. Ayrıca, karma havuzuna seçilen 35 futbolcu, 11 ve 13 Ağustos 2015 tarihlerinde Mustafa Borataş ve Hüseyin Aşkın Kınacı nezaretinde 2 antrenman yapacak ve bu antrenmanlarda da çeşitli testler uygulanacak.

Karmaya seçilen futbolcular şunlar:
İdris Yetki, Arda Öner, Yakup Şen, Efe Türker, Berk Bağcı, Kaan Erdoğan (Yenicami), Salih Ökten, Boran Esenler, Barkın Özaşık, Birtan Timer, Ahmet Aydoğdu (Küçük Kaymaklı), Mert Cemilliler, Samet Karacaoğlu, Berk Emirkan (Türkmenköy), Kürşat Çil, Emre Mutlu, Burak Akçol (Esentepe), Burak Aşan, Fırat Baştürk, Mehmet Şöker  (Çetinkaya), Atalay Yüzgar, Mert Demir, Yıldıray Fenercioğlu, Mert Yücetürk (Dumlupınar), Mustafa Denizer (Mormenekşe), Çağrı Obuz (Mağusa Türk Gücü), Türbay Yırtıcışahin, Ali Kemal Kaya, Doğan Ertürk, Mustafa Yorulmaz, Cemil Besim (Baf Ülkü Yurdu), Mehmet Bayraktar, Afün Girgen, Aziz Aktepe, Kemal Kaya (Doğan Türk Birliği) Erbay Cemmedo (Gençler Birliği)

Bu haber toplam 2071 defa okunmuştur