1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ‘Tutuksuz yargılanmalarını sağlarım’ dedi, 6 bin TL aldı
‘Tutuksuz yargılanmalarını sağlarım’ dedi, 6 bin TL aldı

‘Tutuksuz yargılanmalarını sağlarım’ dedi, 6 bin TL aldı

Cezaevinde tutuklu bulunan L.S. ve M.S.’yi tutuksuz yargılanmalarını sağlayacağı vaadi ile toplam 6 bin TL parayı sahtekarlıkla temin eden H.B. (E-60) tutuklandı. 

A+A-



Lapta’da uyuşturucu: 3 tutuklu

Lapta’da Ü.E. (E-28), H.A.S. (E-44), M.D. (E-31) ve A.S.’nin (E-26) kalmakta oldukları ikametgahta ve üzerlerinde yapılan aramada, tasarruflarında uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edildi. 
Polis Bülteni’ne göre adı edilenler tutuklanırken uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 2 gram ağırlığında madde ve uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 15 adet sarma sigara izmaritine el konuldu. 

Lefkoşa’da evrak sahteleme ve sahtelenmiş evrakı tedavüle sürme

Lefkoşa’da muhaceret işlemlerini yaptırmak için kiracısı olmadığı halde başkasına ait kira mukavelesi üzerine ad ve soyadını yazarak evrağı sahteledikten sonra görevli memura vermek suretiyle tedavüle süren C.L.E. (E-26) tutuklandı. 

 

‘Tutuksuz yargılanmalarını sağlarım’ dedi, 6 bin TL aldı


2017 yılı Haziran ayı içerisinde, Lefkoşa’da cezaevinde tutuklu bulunan L.S. ve M.S.’yi tutuksuz yargılanmalarını sağlayacağı vaadi ile yalan beyanda bulunarak, adı edilenlerin akrabalarından toplam 6 bin TL parayı sahtekarlıkla temin eden H.B. (E-60) tutuklandı. 

Lefkoşa’da yaralama 

Lefkoşa’da bir spor salonu içerisinde aralarında önceden husumet bulunan Deniz Kurt’un göğsüne tekme atması sonucu, yere düşerken orada bulunan sehpanın köşesine çarpmasıyla yüzünün derin şekilde kesilmesine sebep olan D.B. (E-25), tutuklandı. 

Akdoğan’da kanunsuz eski eser tasarrufu 

Akdoğan’da T.K.’nin (E-45) ikametgahında yapılan aramada, eski eser olduğuna inanılan 15 sikke, 3 kolye ucu, 2 heykel başı, 3 testi, 1 hayvan figürlü heykel ve 14 testi parçası bulunarak emare olarak alındı. 
Adı edilen tutuklandı. 

Sınırüstü’nde 34 adet cinsel uyarıcı hap bulundu!

Sınırüstü’nde V.Ö.’nün (E-62) üzerinde ve kullanımındaki araçta yapılan aramada, toplam 34 cinsel uyarıcı hapı Eczacılık ve Zehirler Yasasına aykırı olarak tasarrufunda bulundurduğu tespit edildi. 
Bahse konu haplar emare olarak alınırken, adı edilen hakkında yasal işlem başlatıldı. 

Kıvılcım kül etti


Öte yandan, Kanlıköy’de Selcan Ömerağa’ya ait ağıllar bölgesindeki ağıl içerisinde Hüseyin Kofalı’nın spiral (izmirillo) ile demir kestiği bir sırada çıkan kıvılcım neticesinde bir yangın meydana geldi. 
Yangın sonucu ağıl içerisinde bulunan 400 balya ve 30 mertek tamamen yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

 

Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur