1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuksuz yargılanacaklar...
Tutuksuz yargılanacaklar...

Tutuksuz yargılanacaklar...

Yeni Erenköy’de otel odasında 4 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı T.Y ile O.E dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı...

A+A-

Yeni Erenköy’de faaliyet gösteren “Malibu” isimli otelde müşteri olarak kalan ve kaldıkları odada 4 gr Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ile yakalanan zanlı T.Y ile O.E almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden İskele Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı T.Y ile O.E tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Soruşturma tamamlandı...

Meselenin tahkikat memuru Nurettin Enginer, 20 Temmuz tarihinde Yeni Erkenköy’de faaliyet gösteren “Malibu” isimli otelin 2 numaralı odasında uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini belirtti. Ayni gün konu otele gidildiğini belirten Enginer, 2 numaralı odada zanlı T.Y ile O.E tespit edildiğini söyledi. Enginer, konu otel odasında yapılan aramada zanlı T.Y yatağı ile duvar arasında bulunan cüzdan içerisinde 4 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu belirterek, zanlıların otele geldikleri tespit edilen araçta yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 adet öğütücü bulunduğunu açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını  belirten Enginer, zanlıların uygun bir teminata bağlanmasını talep etti .

Teminata bağlandılar..

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı T.Y ile O.E kimlik ,pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 2'şer bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 2'şer KKTC vatandaşının 50'şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur
Etiketler : ,