1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuksuz yargılanacaklar
Tutuksuz yargılanacaklar

Tutuksuz yargılanacaklar

Eski sevgilisini darp edip, yeni sevgilisinin evinden kaçırdığı iddia edilen zanlı C.O. ile suç ortakları O.Ç ve G.A. bugün mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Eski sevgilisini darp edip, yeni sevgilisinin evinden kaçırdığı iddia edilen zanlı C.O. ile suç ortakları O.Ç ve G.A. bugün mahkemeye çıkarıldı.

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Mert Gürtuna, 24 Ekim 2019 tarihinde saat 19.30 raddelerinde Alsancak’ta Girne’de sakinler C.O., O.Ç. G.A.’nın Piyale Paşa Sokak Yayla Mahallesi’nde sakin Fatih Arıdağ’ın ikametgâhı içerisine izinsiz giriş yaptıklarını söyledi.

Gürtuna, C.O’nun kendisinden ayrılıp başkası ile olduğu gerekçesiyle konu evde misafir olarak bulunan eski sevgilisi 39 yaşındaki A.Y’yi önce ciddi şekilde darp ettikten sonra zorla ikametgahın önünde duran arabasının yolcu kısmına bindirip,  O.Ç.’ye konu arabayı sürüp kaçırmasını sağladığını söyledi.

Gürtuna,  A.Y’nin Girne Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde trafiğin yoğunluğundan dolayı aracın yavaşlaması üzerine kendisini araçtan atıp yol üzerinde bulunan bir markete sığınarak polisten yardım istediğini anlattı.

Şikâyet üzerine zanlıların aynı gün tutuklandıklarını kaydeden polis, çevredeki tüm kamera görüntülerinin emare olarak alındığını belirtti. Polis memuru, soruşturmanın tamamlandığını, zanlı Atik’in turist, diğer iki zanlının da KKTC vatandaşı olduğunu belirtip, teminata bağlanmalarını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar,  mahkemeye sunulan olgularda zanlıların yargılamadan kaçma ihtimali olduğuna dair bir iddia sunulmadığını belirterek, her zanlı için ikişer kefilin 200’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1440 defa okunmuştur
Etiketler :