1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuksuz yargılanacak
Tutuksuz yargılanacak

Tutuksuz yargılanacak

Güzelyurt’ta 18 Eylül gecesi Biling Gece Kulübü’nün park yerinde meydana gelen silahlı çatışmayla ilgili isminin baş harfleri E.K olan zanlı teminata bağlandı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Güzelyurt’ta 18 Eylül gecesi Biling Gece Kulübü’nün park yerinde meydana gelen silahlı çatışmayla ilgili olarak isminin baş harfleri E.K olan zanlı hakkındaki soruşturma tamamlanarak teminata bağlandı. Olay günü İsmail Mavideniz’in gece kulübüne alınmadığı gerekçesiyle, kulüpte görevli olarak bulunan Ahmet Karabulut, Mahsum Yıldırımlar ve Ali Keçeli’ye silahlı saldırıda bulunduğu iddia edilen E.K önceki 19 Eylül’de gözaltına alınmıştı. Zanlı E.K, ‘adam öldürme teşebbüs’, ‘adam yaralama’, ‘kanunsuz olarak ateşli silah taşıma ve tasarrufu’, kanunsuz olarak patlayıcı madde taşıma ve tasarruf’ suçlarıyla bağlantılı olarak Güzelyurt Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Ceza Davaları Yargıcı Rauf Kürşad, huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, meseleyle ilgili olarak Polis Çavulu Rıfat Ulu mahkemede tanık olarak dinlendi. Ulu, meseşeyle ilgili tahkikatın tamamlandığını aktararak, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Kürşad, zanlı E.K’nin yurt dışına çıkışını men ederek, tüm seyahat ve pasaport belgelerini polise teslim etmesine direktif vererek, 20 bin TL nakdi ve KKTC vatandaşı iki kişinin 200’er bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1408 defa okunmuştur