1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı...
 Tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı...

Tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı...

Mağusa’da birçok iş yerine girerek hırsızlık yapan zanlı A.F.M.M dün yeniden mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da Temmuz-Ağustos ayları arasında 6 farklı iş yerine girerek para, sigara, yiyecek, içecek ve dizüstü bilgisayar sirkat eden 28 yaşındaki zanlı A.F.M almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Dükkân açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı M.’nın tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı.

Açtığı dükkânların sayısı 6’ya yükseldi...
Meselenin tahkikat memuru Yılmaz Güney, zanlı A.F.M.M’nın 2015 yılı Temmuz-Ağustos ayı içerisinde Mağusa’da meydana gelen “Dükkan açma” ve “Hırsızlık” suçlarından dolayı tutuklandığını söyledi. Yılmaz, zanlı M.’nın Temmuz ayı içerisinde 2 kez Desdemona isimli restorana, 2 Ağustos tarihinde “İncir Altı Meze&Kebap Restoran” isimli işyerine, 9-10 Ağustos tarihleri arasında “CL Kafeterya” isimli iş yerine 13-14 Ağustos tarihleri arasında “Merkez Kafeterya” isimli işyerine, 13-17 Ağustos tarihleri arasında “Turizm Kafe” isimli işyerine ve 14 Ağustos tarihinde ise “Unimar Market” isimli işyerine girerek, para, yiyecek içecek ve muhtelif eşyalar sirkat ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Güney, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

5 gün daha...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı A.F.M.M’nın tahkikat maksatları bakımından 5 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1313 defa okunmuştur