1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutukluluk süreleri uzatıldı...
 Tutukluluk süreleri uzatıldı...

Tutukluluk süreleri uzatıldı...

Mağusa’da 15 gr uyuşturucu alma verme ve tasarruf etme suçlarından tutuklanan 3 zanlı dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da 15 gr uyuşturucu alış verişi yaptıkları gerekçesi ile tutuklanan zanlı F.R, Ö.A ve O.K almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. “Kanunsuz uyuşturucu madde verme”, “Kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Rezvan, Ayken ve Kapısız’ın tutukluluk süreleri 3’er gün daha uzatıldı.

Analiz sonuçları bekleniyor...
Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 20 Ağustos tarihinde alınan bir bilgide GJ 760 plakalı araçta uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini söyledi. Ayni gün konu aracın Korkuteli’nde faaliyet göstere bir benzin istasyonunda tespit edildiğini belirten Özdesoy, araç içerisinde zanlı F.R ile Ö.A’in de tespit edildiğini söyledi. Arabada yapılan aramada zanlı R.’ın bacaklarının arasında içerisinde 15 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan yarım içilmiş sigara bulunduğunu açıklayan Özdesoy, zanlılardan yapılan soruşturmada konu maddeleri zanlı O.K’dan aldıklarının öğrenildiğini belirtti. Zanlı R. ile A.’in tasarrufunda bulunan 15 gr uyuşturucu maddenin Devlet Kimya Laboratuvar’ına, uyuşturucuların muhafaza edildiği poşetlerin ise PGM Foto Parmak İzi Şubesi’ne gönderildiğini belirten Özdesoy, analiz sonuçlarının gelmesinin beklendiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Özdesoy, her 3 zanlının da 8’er gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün daha...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı F.R, Ö.A ve O.K’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur