1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutukluluk süreleri uzatıldı…
Tutukluluk süreleri uzatıldı…

Tutukluluk süreleri uzatıldı…

Ergenekon köyünde meydana gelen sirkat meselesi ile tutuklanan zanlı C.Ç, A.U. ve M.K. dün yeniden mahkemeye çıkarıldı…

A+A-

Ergenekon köyünde 21 Şubat tarihinde meydana gelen “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı C.Ç, A.U. ve M.K. dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılan zanlıların tutukluluk süresi 3’er gün daha uzatıldı.

Zanlılar aleyhine geniş çaplı olarak yürütülen soruşturma devam ediyor…
Meselenin tahkikat memuru Şükrü Ömürlü, zanlı C.Ç, A.U. ve M.K’nin 21 Şubat tarihinde Ergenekon köyünde meydana gelen “Geceleyin ev açma” ve “Sirkat” meselesi ile ilgili olarak tutuklandıklarını anımsattı. Zanlılar aleyhine çok geniş çaplı olarak yürüttükleri tahkikatın devam ettiğini belirten Ömürlü, Mağusa bölgesinde meydana gelen birçok faili meçhul sirkat olayının olduğunu ve zanlıların bu olayların failleri olup olmadığının araştırılacağını açıkladı. Ömürlü, ayrıca telefon şirketlerinden dökümlerin beklendiğini, zanlı C.Ç. aleyhine ise Türkiye’den rapor beklendiğini ifade ederken, zanlı C.Ç ile A.U. aleyhine “Başkasının kimliğine bürünme” meselesi ile ilgili olarak soruşturma başlatıldığını açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın devam ettiğini anımsatan Ömürlü, her 3 zanlının da tutukluluk süresinin 8 gün daha uzatılmasını talep etti.

3’er gün daha…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı C.Ç, A.U ve M.K’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi. (Gamze Baykur)

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur