1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutukluluk  süreleri 4 gün uzatıldı…
Tutukluluk  süreleri 4 gün uzatıldı…

Tutukluluk  süreleri 4 gün uzatıldı…

Mağusa’da uyuşturucu madde  alışverişi yapan 3 zanlı dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da uyuşturucu alış verişi yapan zanlılar A.L., K.O.O ile F.İ.A. almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçları ile ilgili olarak dün yeniden mahkemeye çıkarılan her 3 zanlının tutukluluk süresi 4’er gün daha uzatıldı.

 

Soruşturma devam ediyor…

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 1 Kasım tarihinde alınan bir bilgide zanlı A.L’in tasarrufunda kanunsuz uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini söyledi. Ayni gün zanlının  evine gidilerek arama yapıldığını belirten Kavaz, yapılan aramada zanlıya ait para cüzdanında içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan içime hazır 1 adet sarma sigara bulunduğunu açıkladı. Kavaz, zanlıdan yapılan soruşturmada konu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi ayni gün zanlı K.O.O.’dan aldığının öğrenildiğini belirterek, zanlının evine gidildiğini söyledi. Konu evde zanlının ev arkadaşı olan zanlı F.İ.A.’nın tespit edildiğini belirten Kavaz, evde yapılan aramada zanlı K.O.O. ile F.İ.A’nın ortak olarak kullandıkları yatak odasında 3 gr ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Kavaz, zanlı F.İ.A’nın tutuklandığını ifade ederek, evde bulundukları sırada eve gelen zanlı K.O.O.’dan tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam belirten Kavaz, zanlıların 4’er gün süreyle daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

 

4 gün daha tutuklu kalacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlılar A.L., K.O.O ile F.İ.A.’nın tutukluluk sürelerinin 4’er gün daha uzatılmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1805 defa okunmuştur
Etiketler : ,