1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuklu sayısı 43’e çıktı...
Tutuklu sayısı 43’e çıktı...

Tutuklu sayısı 43’e çıktı...

Mağusa’da Uçanok ile Felek grupları arasında çıkan kavgada tutuklamalar devam ediyor... Uçanok grubundan kavgaya karıştıkları tespit edilen iki kişi daha tutuklandı...

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa’da geçtiğimiz Perşembe günü Uçanok ile Felek grupları arasında çıkan kavgada tutuklamalar devam ediyor. Uçanok grubundan kavgaya karıştığı tespit edilen H.G ile F.D isimli iki kişi daha tutuklanmasıyla tutuklu sayısı 43’e yükseldi. “Kasti hasar”, “Kavga”, “Rahatsızlık”, “Kanunsuz topluluk”, “Tecavüzkar alet taşıma” ve “Uygunsuz tavır ve hareket” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı G. ile D. tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Polis: “Zanlı D. elindeki sopayla aracın camını kırdı...”
Meselenin tahkikat sorumlusu Müfettiş Muavini Ulaş Ursavaş, Uçanok tarafında bulunan zanlı H.G’ın 20 Ağustos tarihinde Mağusa Kaza Mahkemesi önündeki park alanında iki grup arasında meydana gelen kavga esnasında elindeki tecavüzkâr alet olan tahta sopa ile park alanında park halinde olan ve C.A’a ait olan LY 708 plakalı aracın ön camına kasten ve kanunsuz olarak vurarak kasti hasara uğrattığını açıkladı. Ursavaş, zanlı F.D’in ise incelenen fotoğraflar neticesinde kavgaya karıştığının tespit edilerek tutuklandığını açıkladı. Zanlı G.’ın kavga esnasında LY 708 plakalı araca vururken kullandığı tahta sopanın henüz bulunamadığını belirten Ursavaş, konu tecavüzkar aletin arandığını söyledi. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Ursavaş, her iki zanlının da 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlılar kendilerini savundu...
Mahkemede söz alan zanlı H.G, LY 708 plakalı araca bilerek vurmadığını bunun ise görüntülerden görüldüğünü ileri sürdü. Zanlı F.D ise elinde hiç bir şey olmadığını, kimseye vurmadığını tam aksine başına darbe aldığını ileri sürdü.

2 gün tutuklu kalacaklar...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı H.G ile F.D’in tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 1807 defa okunmuştur