1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Turlayan takımlar belli oluyor
Turlayan takımlar belli oluyor

Turlayan takımlar belli oluyor

Yükselme Ligi’ne haftasonu 6 grupta oynanan karşılaşmalarla devam edildi. Ligin sonuna doğru Play-off turuna yükselen ekipler belli olmaya başladı

A+A-

Yükselme 1. Grup’ta haftaya lider giren Yılmazköy deplasmanda Zümrütköy’e 2-1 mağlup oldu. İkinci sırada yer alan Gayretköy deplasmanda Serhatköy’ü 2-1 mağlup ederek lider ile arasındaki puan farkını kapattı. Yılmazköy ve Gayretköy önümüzdeki hafta oynayacakları maçlardan 1’er puan çıkarmaları halinde bir üst tura terfi etmeyi garantileyecekler. Grubun diğer maçlarında Kalkanlı deplasmanda Yeşilyurt’u 4-2 mağlup ederken, Gaziveren ile oynayacağı maça çıkmayan Aydınköy 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Alsancak turu garantiledi
Yükselme 2. Grup’ta Alsancak Yeşilova deplasmanda Akdeniz’i 8-0’lık farklı skorla mağlup ederek Play-off Grubu’na yükselmeye hak kazandı. İkinci sırada haftaya giren Karaoğlanoğlu’nun bay geçtiği haftada üçüncü sıradaki Pınarbaşı deplasmanda Kozan’ı 2-1 yenerek bir üst tura yükselme şansını sürdürdü. Grubun diğer maçında Dağyoğlu evinde Şirinevler’i 1-0 mağlup etti.

Yükselme 3. Grup’ta geçtiğimiz hafta liderliğe yükselen Haspolat zirvedeki yerini Arapköy’e devretti. Haspolat deplasmanda Dikmengücü ile 2-2 berabere kalırken evinde Yeniceköy’ü 3-1 ile geçen Arapköy zirveye yükseldi. Grubun diğer maçında Balıkesir ile Alayköy 1-1 berabere kaldı. Balıkesir’in az da olsa bir üst tura çıkma ihtimali bulunuyor.

Pile yeniden zirvede
Yükselme Ligi 4. Grup’ta Pile yeniden liderliğe yükseldi. Önceki haftayı bay geçen Pile, puan sıralamasında 3’üncü konuma gerilemişti. Bu hafta İncirli’nin evinde Çayönü’ne 2-1 yenilmesi ve Turunçlu Ulukışla’nın haftayı bay geçmesi sonrası Pile deplasmanda Mutluyaka’yı tek golle geçerek yeniden ilk basamaya yükseldi. Grubun diğer maçında Dörtyol evinde Güvercinlik’i 2-1 yenerek bir üst tura çıkma şansını devam ettirdi.
Yükselme Ligi 5. Grup’ta önceki hafta bir üst tura çıkmayı garantileyen İskele Trabzonspor deplasmanda Boğaziçi’ne 2-0 mağlup oldu. İkinci sıradaki Boğaziçi elde ettiği galibiyetle haftayı bay geçen üçüncü sıradaki Kumyalı ile arasındaki puan farkını 5’e taşıdı ve avantaj elde etti. Grubun diğer maçında Yarköy evinde Yenişehir’i 3-1 mağlup ederek ikinci galibiyetini aldı.

Mehmetçik avantajlı
Yükselme Ligi 6. Grup’ta deplasmanda Yeşilköy’ü 4-3 mağlup eden grup lideri Mehmetçik üçüncü sıradaki Karadeniz 61 ile arasındaki puan farkını koruyarak bir üst tura çıkma adına önemli bir avantajın sahibi oldu. Karadeniz 61 deplasmanda Bahçeli’yi 2-0 ile geçerek gruptan çıkma şansını sürdürdü. Grubun diğer maçında Tatlısu Seracılar maçına çıkmayan Yeni Erenköy 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Bu haber toplam 1040 defa okunmuştur