1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Türkiye'den uçuşlar durduruldu
Türkiye'den uçuşlar durduruldu

Türkiye'den uçuşlar durduruldu

Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan bugün 17:00 itibariyle Türkiye’den ülkemize yapılan tüm tarifeli uçuşların durdurulduğunu açıkladı.

A+A-

Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan bugün 17:00 itibariyle Türkiye’den ülkemize yapılan tüm tarifeli uçuşların durdurulduğunu açıkladı. Atakan  “Türk Sivil Havacılık otoritesinin yayımladığı son notam çerçevesinde bugün 17:00 itibariyle Türkiye’den ülkemize yapılan tüm tarifeli uçuşlar durdurulmuştur. Dolayısı ile bugün itibariyle THY, Pegasus ve Anadolu Jet seferlerine ikinci bir açıklamaya kadar ara verilmiştir” dedi.

Atakan: Limanlar açık

Atakan limanlarla ilgili açıklama yaptı  "Şu an itibariyle limanlarımızdan yapılan yolcu taşımacılığı devam edecek" dedi. İşte Atakan'ın açıklaması:

Şu an itibariyle limanlarımızdan yapılan yolcu taşımacılığı devam edecek. Ancak; Yayımlanan son yönetmelik çerçevesinde ikinci bir açıklamaya kadar;

1. KKTC’nden yapılacak seferlere Türkiye’ye girişte 14 gün zorunlu karantina şartı ile sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları,

2. Türkiye’den yapılacak seferlere KKTC’ne girişte 14 gün zorunlu karantina şartı ile sadece KKTC vatandaşları, Alınacaktır. 

 

Bu haber toplam 3606 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,