1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Türkiye Star Ekranlarında Yayınlanan "Türk Malı" ile Gülmeye Doyacak
Türkiye Star Ekranlarında Yayınlanan "Türk Malı" ile Gülmeye Doyacak

Türkiye Star Ekranlarında Yayınlanan "Türk Malı" ile Gülmeye Doyacak

Star TV Canlı HD Yayın akışı ile fragmanı yayınlanan Türk Malı dizisi 2017 versiyonu ile ekranları şenlendirmeye geliyor.

A+A-

 

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

 

Aşk, meşk, entrika dizilerinden bunalan seyirciyi keyifli bir yaz bekliyor. Star TV Canlı HD Yayın akışı ile fragmanı yayınlanan Türk Malı dizisi 2017 versiyonu ile ekranları şenlendirmeye geliyor. Kuzu ailesinin gülünç hayat kesitlerinden oluşan Türk Malı aile komedisi dizisi hakkında yeni haberler, konusu nedir, oyuncular kimler? Haberin devamında...

Yeni Versiyon Türk Malı Dizisi İddialı Geliyor

Show TV ekranlarında 2010 - 2011 yılları arasında iki sezon yayınlanan ve reyting rekorları kıran dizi "Türk Malı", ekranlara geri dönüyor. Başrollerinde Şafak Sezer ve Hasibe Eren'in rol aldığı dizi kadrosuna Mehmet Ali Erbil, Nergis Kumbasar gibi yeni ve tecrübeli oyuncularında dahil olması ile yepyeni "Türk Malı" Star ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizide ayrıca; Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel, Serkan Şengül, İlke Korkmaz ve Buse Narcı rol alıyor.

Süreç Film imzalı dizinin senaristliğini Tayfun Güneyer üstleniyor Şafak Sezer’in canlandırdığı Erman Kuzu karakterinin ve Kuzu ailesinin başına gelen olayları komik bir şekilde ele alan dizi yayına girmek için gün sayıyor. Yeni versiyon "Türk Malı" dizisinden ikinci fragmanı da yayınlandı. İlkinde olduğu gibi esprilerin havada uçuştuğu, durum komedisi yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Yeni Türk Malı Dizisi Ne Zaman Yayında?

Her zaman olduğu gibi yeni sezonda iddialı yapımlar ile ön plana çıkan Star TV’nin eski tadı damaklarda kalmış yeni dizisi Türk Malı için hazırlıklar uzun süredir devam ediyordu. Projenin hayat geçirilmesi kararından sonra sitcom dizinin çekimleri 8 Mayıs’ta start aldı. İlk bölümünün star tv canlı izle ile ne zaman yayınlanacağı şu an belirsiz ise de seyirciyi kahkaha tufanına tutmaya hazırlanan dizi yaz aylarında, muhtemelen çok yakında ekranlarda olacak.

Türk Malı Dizisinin Konusunu Hatırlayalım...

Genel hikaye şöyle; Abiye ve Erman 20 yıllık evli bir çift. Doğal olarak artık çok sıkılmışlar birbirlerinden, ancak birbirlerine tahammül etmek zorundalar. Ayrı yumurta ikizi 2 sorunlu çocuk, hepsinden daha sorunlu bir kayınbirader ile çevrili bir hayatları var. Kuzu Ailesi’nin oturdukları, Abiye’nin babasından kalma, 3 katlı, eski ve küçük evin bitişiğindeki eve sadece 20 günlük evli ve evliliğe inançları henüz çok taze olan genç bir çift taşınınca; Kuzu Ailesi’nin de tüm hayatı değişiyor. Çünkü artık ellerinde kendi hayatlarını karşılaştırabilecekleri bir denek gurubu var. Her macerada, ilk başta komşu çiftin sevgi, saygı ve modernlik dolu hayatlarına özenseler de, sonunda yine de kendi hayat tarzlarının en doğrusu olduğunu görüp, hallerine şükrediyorlar. Gülünç durumlar birbirini izliyor.

Star TV' nin bu nefis komedi dizisini kaçırmak istemiyorsanız http://www.canlitv.site/star-tv-canli-izle/ linkinden canlı canlı izleyebilirsiniz. Nerede olursanız olun HD kalitesindeki TV yayınlarına kesintisiz, anında ulaşabiliyorsunuz. Mobil sürümünü yükleyin her yerden izleyin.

 

Bu haber toplam 4290 defa okunmuştur