1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Turkish Bank Group sponsorluğunda ‘CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus’ Londra’da sahne aldı
Turkish Bank Group sponsorluğunda  ‘CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus’ Londra’da sahne aldı

Turkish Bank Group sponsorluğunda ‘CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus’ Londra’da sahne aldı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni gösterisi ‘CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus’ ile İngiltere’nin başkenti Londra’da sahne aldı.

A+A-

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni gösterisi ‘CMYLZ Diamond Elite Platinum Plus’ ile İngiltere’nin başkenti Londra’da sahne aldı.

Son olarak ''Karakomik Filmler'' ile beyazperdede gördüğümüz Cem Yılmaz, uzun süredir uzak kaldığı sahnelere yeni stand up gösterisiyle Turkish Bank Group sponsorluğunda döndü.

EVENTIM Apollo’da Türk seyircilerlerlu buluşan Cem Yılmaz’ı izlemeye gelenler arasında, Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, eşi Gül Yalçın, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, Most Production yöneticisi Mustafa Oğuz, ünlü yönetmen ve yazar Türker İnanoğlu, Turkish Bank Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börteçene, Grup Ofis Yöneticileri Kurt- Bars Börteçene, Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Zerrin Tekindor, Ozan Güven ve Defne Samyeli de vardı. Geçtiğimiz haftasonu, İlki cumartesi akşamı sahnelenen, ikincisi ise pazar akşammı gerçekleşen gösteri için 7 bin adet bilet satldı. Yaklaşık 2.5 saat süren performansında espirileriyle davetlileri kahkahaya boğan Yılmaz, en çok Nusret, Tarkan ve Acun’u diline doladı.

Sanata ve sanatçıya her zaman destek olduklarını belirten Turkish Bank Group yönetimi, bu tür etkinlikleri halkla buluşturmanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Gösteriye olan yoğun ilgiden memnun olduklarını belirten Turkish Bank Group yönetimi  ''İngiltere'de 45 yıldır halka hizmet ediyoruz. Onların ihtiyaçlarını ve isteklerini saptayabiliyoruz, işimiz bankacılıktan fazlası. Bu yüzden işimizi aşkla yapıyoruz. İlgilenen ve bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz.'' dedi.  Gösteriye Turkish Bank Group'un özel davetlisi olarak katılan Kıbrıs'lı sosyal medya fenomeni Haşim Volkan, gecenin atmosferini sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıp gösteriye gelen binlerce insan olduğunu ve gecenin sonunda Cem Yılmaz'la tanışacağını duyurdu. Volkan ayrıca Turkish Bank Group'a hayalini gerçekleştirdiği ve bu unutulmaz gecede olmasına vesile olduğu için teşekkür etti.

Bu haber toplam 2703 defa okunmuştur