1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Türkel anısına cimnastik gösterileri
Türkel anısına cimnastik gösterileri

Türkel anısına cimnastik gösterileri

Cimnastik Federasyonu Halit Türkel anısına düzenlediği cimnastik gösterileri geçtiğimiz gün gerçekleşti.

A+A-

 

Cimnastik Federasyonu Federasyon Başkanı Fatoş Türkel’in merhum eşi Halit Türkel anısına düzenlediği cimnastik gösterileri geçtiğimiz gün gerçekleşti.
Cimnastik Federasyonu Salonu’nda bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Halit Türkel Anı Cimnastik Gösterisi, katılımın beklenenden fazla olması nedeniyle şölen şekline dönüştü. Akşam saat 17:00’de başlayan gösteriler saat 19:30’de tamamlandı.
Yüz yirmi sporcunun dokuz antrenör nezaretinde Artistik Cimnastik, Ritmik Cimnastik ve Aerobik branşında gerçekleştirdiği gösterileri yüzlerce veli ilgi ile izledi.
Gösterilerde saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ardından Artistik Cimnastik altyapı sporcularının gösterileri yer aldı. Bugüne kadar öğrendikleri hareketlerden kesitler sunan minikler izleyenler tarafından takdir ile karşılandılar.  Mutlu Adımlar Kreşinin Federasyonda lisanslı sporcularının ayrıca yaptıkları gösteri izleyenlerin beğenisini kazandı.  K.T Aerobik KongooJumps Spor Derneği sporcularının yaptıkları on beş dakikalık gösteri gösterileri izleyenleri ve sporcuları coşturdu.
Gösteriler sonrası düzenlenen törende, Halit Türkel Anı Cimnastik Gösterisi’ne katılan sporcuların ödüllerini federasyon yetkilileri ile kulüp temsilcileri verdi.

Bu haber toplam 1002 defa okunmuştur