1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Turkcell’in konuğu Galatasaray
Turkcell’in konuğu Galatasaray

Turkcell’in konuğu Galatasaray

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yarın Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda son 5 yılın dünya şampiyonu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı konuk edecek.

A+A-

Türkiye Bedensel Engelli Basketbol Süper Ligi’nde (Garanti) mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yarın Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda son 5 yılın dünya şampiyonu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı konuk edecek. Bir basketbol şölenine dönüşmesi beklenen maç saat 11.00'de başlayacak ve BRTK 2 kanalından naklen yayınlayacak.
Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yenilmezlik ünvanını sürdüren Galatasaray’ı Atatürk Spor Salonu'nda, Cellocan şapkalı, coşku dolu bir taraftar desteği bekliyor.
Hafta içinde Antrenör Hasan Serbülent yönetiminde 3 idmanla maça hazırlanan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol Takımı Süper Lig'de halen 4. sırada yer alıyor. Antrenör Serbülent, tekerlekli basketbol dalında bir kez daha dünyanın en iyisi ile karşılacak olmanın verdiği heyecanla çalışan sporcuların iyi bir motivasyon ve seyirci desteğiyle maça renk katacaklarına inandığını söyledi.

Bu haber toplam 1395 defa okunmuştur