1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Turkcell yeni yıl hediyeleri sahiplerini buldu
Turkcell yeni yıl hediyeleri sahiplerini buldu

Turkcell yeni yıl hediyeleri sahiplerini buldu

Yeni yılın şanslı Turkcell müşterileri yapılan kampanya kapsamında T80 kazandı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den yapılan açıklamaya göre: “Kuzey Kıbrıs Turkcell”, “Lifecell Kuzey Kıbrıs” ve “Gnçtrkcll Kıbrıs” sayfalarını takip eden ve sayfalarda bulunan “Yeni Yıl Hediyesi” paylaşımını beğenen ve altında bulunan yorum kısmına 2 arkadaşının ismini etiketleyenler arasından yapılan çekilişte Gönül Çoban, Emre Aydağ ve Ecevit Şah T80 cihaz kazanan şanslı Turkcell müşterileri  oldu.

Ayrıca , kampanya kapsamında 3 kişi de 1 aylık 10 GB internet ve 3 kişi de 1 aylık fizy&lifebox paketi kazanma fırsatı yakaladı.

Turkcell, kampanyalar hakkında ayrıca şu bilgileri paylaştı;

Fizy kazananlar; yerli - yabancı milyonlarca şarkıyla, binlerce hazır liste ve video klip ile cebinde, tabletinde veya bilgisayarında buluşabilecektir. Turkcell müşterileri de   fizy’e web sitesinden veya iOS ve Android akıllı telefon ve tablet uygulamaları üzerinden erişebilir, müzik keyfine hemen başlayabilir. Turkcell fizy paketlerinden tüm faturalı, faturasız, bireysel ve kurumsal Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Lifecell aboneleri faydalanabilir. Paketi başlatmak için LIFE yazıp 3030’a gönderebilirsiniz. Aylık fizy müzik paketi aboneliği için ise  FIZY yazıp 3030'a gönderebilirsiniz.

Lifebox  kazananlar; lifebox ile fotoğraftan videoya, müzik dosyalarından önemli belgelere kadar tüm dosyalarını güvenle saklayabilecek, tüm verilerini istediği zaman cep telefonu, tablet veya bilgisayarı üzerinden erişebilecektir. Kolay ve hızlı kullanım sağlayan lifebox 10 kat daha büyük saklama alanıyla, kullanıcılarına telefonlarından hiçbir kareyi kaçırmadan daha çok fotoğraf ve video çekme olanağı sağlıyor. lifebox servisi gelişmiş otomatik yedekleme özelliği sayesinde, tüm fotoğraflarınızı deponuza otomatik olarak yüklüyor. Fotoğraflarınız lifebox’unuza çekildiği tarihe ve lokasyona göre sınıflandırıyor.  Platinum veya Lifecell paket kullanıyorsanız, ücretsiz paketinizi başlatmak için LIFE yazıp 3030’a gönderebilirsiniz. Tekil lifebox 50GB paketi için lifebox 50GB, tekil lifebox 500GB paketi için lifebox 500GB ve tekil lifebox 2.5TB paketi için lifebox 2.5TB yazıp 3030’a ücretsiz mesaj atabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 2614 defa okunmuştur
Etiketler : ,