1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Turkcell evinde farklı: 72-40
Turkcell evinde farklı: 72-40

Turkcell evinde farklı: 72-40

Atatürk Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediye Engelli Takımı ile karşılaşan Kuzey Kıbrıs Turkcell, rakibini 72-40’lık skorla mağlup etti.

A+A-

 

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, bu sezon evinde oynadığı ilk maçını galibiyetle tamamladı. Atatürk Spor Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediye Engelli Takımı ile karşılaşan Kuzey Kıbrıs Turkcell, rakibini 72-40’lık skorla mağlup etti.
Güzelliklerle dolu maçta iki taraf sporcularının maç sonrası birbirlerine sarılmaları, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbolcuların coşkusu maç süresince hiç bitmeyen taraftarı selamlamaları, maç bitiminde siyasetçilerle birlikte çektirilen anı fotoğrafları unutulmazları yaşattı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Destek Varsa Engel Yok” sloganıyla muhteşem bir şölene dönüşmesine katkı koyduğu karşılaşmayı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Çevre ve Kültür Bakanı Hakan Dinçyürek, Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, UBP Lefkoşa Milletvekilleri Ersin Tatar ve Faiz Sucuoğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylarından Mustafa Akıncı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, ESF Başkanı Sedat Hacımehmet ile birlikte izlediler. Bandocuların müzikleriyle, Cellocan şapkalı taraftarın, DAÜ’den gelen 1907 Fenerbahçelilerin baştan sona coşku dolu desteklerle renk kattıkları maçı Kuzey Kıbrıs Turkcell çok rahat bir oyundan sonra 32 sayılık önemli bir farkla 72’ye 40 kazanarak ikinci haftada puanının 6’ya çıkararak liderlik koltuğuna oturdu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı gelecek haftayı milli maçlar nedeniyle boş geçirdikten sonra bir sonraki hafta Beşiktaş’la İstanbul’da karşılaşacak.

Bu haber toplam 1220 defa okunmuştur