1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Turkcell Dijital Akademi, Kuzey Kıbrıs’ta
Turkcell Dijital Akademi, Kuzey Kıbrıs’ta

Turkcell Dijital Akademi, Kuzey Kıbrıs’ta

Turkcell’in bilgiye erişimi milyonlara açan en önemli eğitim platformu “Turkcell Dijital Akademi”, Kuzey Kıbrıs’a da taşındı.

A+A-

Turkcell’in bilgiye erişimi milyonlara açan en önemli eğitim platformu “Turkcell Dijital Akademi”, Kuzey Kıbrıs’a da taşındı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, zaman ve mekândan bağımsız olarak, her an her yerden eğitim alınabilecek ‘Turkcell Akademi’ eğitim platformunu ada insanı ile buluşturdu.

Turkcell Dijital Akademi sayesinde, profesyoneller, gençler ve yaşam boyu eğitime inanan herkes, çok önemli bu platforma ortak olacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in adaya taşıdığı eğitim platformundan tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yurttaşları yaralanabilecek, ayrıca, Turkcell’lilere özel eğitim seçenekleri sunulacak.

Bilginin teknoloji sayesinde milyonlara ulaşmasına imkân yaratan platformda 2500’ü aşkın Türkçe eğitim içeriği yer alıyor.

Turkcell Dijital Akademi, Turkcell’in üstün network altyapısı ve teknolojisi sayesinde bilginin milyonlara ulaşmasını sağlarken, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in web sayfasından da platforma erişim imkânı yaratıyor.

‘Turkcell Dijital Akademi’ye bilgisayar ve akıllı cihazlar üzerinden, www.kktcell.com/turkcellakademi adresini tıklayarak erişmek mümkün olacak.

Turkcell’lilere özel eğitimlerden yararlanmak isteyenler 0532 755 22 22 numarasına SIFRE yazarak gönderebilecek ve aldıkları süper şifreleri ile bu özel eğitimlerden faydalanabilecekler.

Dünyanın eğitim devleriyle iş ortaklığı

Turkcell Dijital Akademi, eğitim içeriğinde mükemmeliyete ulaşmak amacıyla bu alanda dünyaca ünlü eğitim kurumları ve portalleri ile de işbirliğine gitti. Dünyanın teknoloji alanında en önemli üniversitesi kabul edilen MIT (Massachusetts Institute of Technology) ile kurulan işbirliği kapsamında, “inovasyon’’ ana başlığına MIT tarafından içerik oluşturuldu. Turkcell Akademi işbirliğini bir adım daha ileriye götürerek, online eğitim alanında bir ilki daha gerçekleştirdi. Dünyanın ilk ‘Girişimcilik MBA’ (Innovator’s MBA) programını Türkçe ve İngilizce olarak hazırlayarak edX ve Turkcell Akademi platformlarında tüm milyonlar ile buluşturdu. 

90 farklı eğitmenden 2500’ü aşkın video

Platform kolay ara yüz ve menüleri ile kullanıcı dostu bir sistem olarak tasarlandı. Turkcell Dijital Akademi’de Profesyonel Gelişim’, ‘Kişisel Gelişim’ ‘Liderlik’, ‘Teknoloji’, ‘İnovasyon ve Girişimcilik’  ve ‘Sınava Hazırlık’ başlıkları altında içerikler sunuluyor. 90 farklı eğitmenden 2500’ü aşkın video ve “e-learning” formatında yüzlerce eğitim bulunuyor. Turkcell Dijital Akademi’nin bu zengin içeriği, yapılacak yeni iş birlikleri ile sürekli geliştiriliyor.

Basın toplantısı ile tanıtıldı

Kuzey Kıbrıs Turkcell, ‘Turkcell Dijital Akademi’nin tanıtımını bir basın toplantısı ile yaptı. ‘Turkcell Dijital Akademi’nin içeriği hakkında detaylı bilgilerin verildiği basın toplantısında açılış konuşmasını Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca yaptı.
Daha sonra söz alan Turkcell Grup İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Banu İşçi Sezen, ‘Turkcell Dijital Akademi’yi tanıttığı bir sunumla, platform hakkında detayları paylaştı.

----------------------------------------


Karaatmaca: Kıbrıs’a, dünyaya, geleceğe dokunuyoruz

Turkcell’in çok önemli bir projesini daha Kıbrıs’la buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, “Dünyanın bilgisini adamıza taşıyacağımız çok önemli bir eğitim platformu olan Turkcell Dijital Akademi, insanımıza yeni bir eğitim imkânı sunacak” dedi.

“Geleceği Yazanlar” projesinden sonra milyonlara ulaşan, farklı bir eğitim platformuyla yine dünyaya, Kıbrıs’a ve geleceğe dokunduklarına dikkat çeken Aybars Karaatmaca, sözlerini şöyle sürdürdü:
“İnternetten sonsuz bilgiye her an her yerden ulaşmak mümkün. Ancak çok daha önemli olan doğru ve nitelikli bilgiye ulaşabilmek... Turkcell Dijital Akademi bu anlayış üzerinden doğdu, gelişti, milyonlara ulaştı.  Kuzey Kıbrıs Turkcell olarak bizler bu önemli eğitim platformunu ülkemizle, insanımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. “

‘4G’yle çok daha keyifli olacak’

Önümüzdeki aylarda dördüncü nesil telekomünikasyon hizmeti 4G teknolojisinin de hizmete gireceğine inandıklarını belirten Karaatmaca, “4G teknolojisi ile birlikte artık çok daha yüksek kapasite ve kalitede, çok daha hızlı internet erişimine kavuşacağız. ‘Turkcell Dijital Akademi’den eğitim faydası sağlamak 4G ile birlikte sanırım çok daha keyifli olacak” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in en önemli şansının Turkcell Grup içerisinde yer alarak çok geniş bir deneyim, insan kaynağı ve altyapıya ortaklık etmek olduğunu anlatan Karaatmaca, “Turkcell Dijital Akademi bu önemli avantajın bir yansımasıdır. Bu çok önemli proje ile birlikte geniş bir eğitim platformunun kapısını Kuzey Kıbrıs’a açıyor, tüm halkımızı, pek çok uluslararası ödüle layık görülen Turkcell Dijital Akademi’ye çağırıyoruz” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Bu haber toplam 2013 defa okunmuştur