1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Türk Bankası ailesi bahar şenliğinde bir araya geldi...
Türk Bankası ailesi bahar şenliğinde bir araya geldi...

Türk Bankası ailesi bahar şenliğinde bir araya geldi...

Türk Bankası çatısı altında bankanın gönüllü personellerinin oluşturduğu Smile Club, Türk Bankası ailesini keyifli bir etkinlikte yeniden bir araya getirdi.

A+A-

 

Türk Bankası çatısı altında bankanın gönüllü personellerinin oluşturduğu  Smile Club, Türk Bankası ailesini keyifli bir etkinlikte yeniden bir araya getirdi. Türk Bankası personeli geçtiğimiz hafta sonu Boğaz Piknik alanında düzenlenen bahar şenliği etkinliğinde aileleri ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte olmanın keyfini yaşadı.
Türk Bankası personeli ve ailelerinden oluşan 100’ü aşkın katılımcı için piknik alanında birçok etkinlik düzenlendi. Animasyon ekibinin piknik alanına gelmesiyle eğlencenin daha da arttığı keyfili günde Türk Bankası çalışanları hem stres attı hem de sosyal alanda da bir araya geldiği çalışma arkadaşlarıyla takım ruhunu yaşadı. Çocuklara özel yüz boyama etkinliğinin yanı sıra tüm katılımcılar arasında tavla turnuvası, zıpzıp, halat çekme, kaşık yarışı, hulahop çevirme gibi birbirinden eğlenceli yarışmalar yapıldı.

Ritim Atölyesi beğeni topladı

Türk Bankası bahar şenliğinde bir de sürpriz yaşandı. Yine Smile Club girişimlerinden biri olan Ritim Atölyesi, piknikte bir mini performans sergiledi. Geçtiğimiz aylarda başlatılan ritim atölyesi çalışmalarında vurmalı çalgılar eğitimi alan Türk Bankası ailesi, öğrendiklerini uyguladı.
Keyifle tamamlanan günün ardından yeni haftaya yüksek motivasyonla başlayacaklarını belirten çalışanlar yeni etkinliklerin de planlanacağını belirtti.

Bu haber toplam 1451 defa okunmuştur