1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Turizmin yeni adresi Le Chateau Lambousa
Turizmin yeni adresi Le Chateau Lambousa

Turizmin yeni adresi Le Chateau Lambousa

Le Chateau Lambousa, muhteşem konsepti, SPA, Mini Golf, Açık Hava Sineması ve Kır Düğünü alanlarıyla turizmde fark yaratıyor.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) işletmelerinden Le Chateau Lambousa Hotel, 2015 sezonuna turizmde fark yaratan muhteşem yeniliklerle girdi.

GAÜ Başkanlık Ofisi ve GAÜ Turizm Fakültesi ile birlikte yürütülen Le Chateau Lambousa Otel, hem halkımızın, hem de yabancı misafirlerin mutlaka gezip görmesi ve konaklaması gereken çok özel bir tesis olarak turizm sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Doluluk oranı %100
Le Chateau Lambousa Hotel Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, uzun bir süredir yüzde 100’e varan doluluk oranlarını koruduklarını belirterek “Tesislerimize son eklenen yeniliklerle hem müşteri memnuniyetini artırmak, hem de sosyal yaşama yenilikler katmayı amaçlıyoruz” dedi.
Le Chateau Lambousa’ya Asena’nın eklenmesiyle oda ve yatak sayısında artış elde edildiğini söyleyen Çağa 15 Haziran itibarı ile her Cumartesi plajda DJ ve canlı müzik eşliğinde Beach Party, 16 Haziranda da ilk açık hava sinema gösterisini yapacaklarını söyledi. Çağa açık hava sinema gösteriminin her Salı ve Perşembe günü halka açık olarak düzenleneceğini vurguladı.

Kıbrıs Geceleri ve Kır Düğünleri
17 Haziran’da da ilk Kıbrıs Gecesi’ni yapacaklarını belirten Ufuk Çağa, bu etkinliğin de halka açık olarak düzenleneceğini söyledi. Le Chateau Lambousa Hotel’in misafirleri arasında Hollanda, Almanya, İngiltere ve Rusların ağırlıklı olduğunu vurgulayan Ufuk Çağa,  şunları kaydetti:


“Otelimize bağlı SPA & Welness Centre, SPA, Mini Golf Sahası, Açık Hava Yaz Sineması ve Kır Düğünü Alanları bir kaç gün içerisinde hizmete alınacaktır. Başka ülkelerdekilere kıyasla hacim olarak en büyük SPA & Welness Centre olacaktır. Bu bölüm toplamda 970 m2 olacaktır. Bu merkezde buhar odası, sauna, hamam, VIP masaj salonu ve bu masaj salonlarının içinde de jakuzi bulunmasıyla birlikte iki tanesi de standart masaj odası olacaktır. Özel jakuzi salonumuzu misafirlerimiz kullanabilecektir. Aynı zamanda fitness salonumuz, unisex güzellik merkezimiz bulunacaktır.”

Turizmin parlayan yıldızı
Le Chateau Lambousa Otel Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, GAÜ bünyesine yaklaşık 1 buçuk yıl önce katılan otelin atıl bir vaziyetten şato konseptiyle yeniden dizayn edildiğini, oteli özellikle Avrupa’dan gelen turistlerin tercih ettiğini belirtti.
Çağa, Le Chateau Lambousa Otel’in 60 bin m2 alan üzerine kurulu olduğunu belirterek, bu alanın büyük bir bölümünün yeşil alan olduğunu, doğaya ve çevreye saygılı olduklarını söyledi.
Müşterilerine uluslararası  5 yıldızlı otel imkanları sunduklarını ifade eden Çağa, mutfakta kullandıkları ürünlerin büyük bir çoğunluğunun organik besinler olduğunu ve kendi üretimleri olduğunu vurguladı.
Çağa, casino turizminden ayrı olarak, Kıbrıs’ın doğal, kültürel ve tarihi yapısını tanıtmaya önem verdiklerini vurguladı.

Bu haber toplam 3190 defa okunmuştur