“Tüm oyunculara ihtiyacımız var”

“Tüm oyunculara ihtiyacımız var”

Sezonu 17 Temmuz’da açacak olan Cihangir, orta saha ve forvet mevkilerine birer oyuncu takviye yapmayı planlıyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yeni sezon hazırlıklarına Kılıçali Kahraman yönetiminde 17 Temmuz Pazartesi günü resmen başlayacak olan Cihangir’de elde mevcut oyuncularla anlaşma yolları aranıyor. Mevcut oyuncuların büyük bir çoğunluğu ile anlaşma sağlandığı belirtilen Cihangir’de, geçtiğimiz sezon takıma katılan ve büyük katkı koyan Salih Say ve geçtiğimiz sezon Küçük Kaymaklı’da kiralık olarak futbol oynayan Mete Sağır ile anlaşma sağlanmadığı öğrenildi. Cihangir Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, yeni sezonda tüm oyunculara ihtiyacı olduğunu, orta saha ve forvet mevkilerine birer oyuncu takviye yapmak için yönetim ile birlikte yoğun çalıştıklarının altını çizdi.

 

Kahraman: “Hedef her zaman için bir öncekinden daha yukarı”

Geçtiğimiz sezonun başarılı isimlerinden Fırat Ersalan ile Halil Turan’ın Mağusa Türk Gücü’ne, Ertan Bulut’un Gençler Birliği’ne ve Hasan Yaşınses’in de Türk Ocağı’na kaptıran Cihangir, ilk iş olarak takımın başına Kılıçali Kahraman’ı getirdi. Bu oyuncuların gitmesi ile güç kaybeden Cihangir’de teknik direktör Kılıçali Kahraman, her şeye rağmen Cihangir takımının kalan mevcut oyuncuları ile iyi bir takım olduğunu vurguladı.

 

Sezon açılışı 17 Temmuz

17 Temmuz Pazartesi günü sezonu açacaklarını belirten Kılıçali Kahraman, Takımda kalması için Salih Say ve Mete Sağır ile, takıma geri dönmesi adına da Turgut Kaan Çoban’ı ikna etmeye uğraştığını söyledi. Kahraman “Bu üç oyuncunun Cihangir’de kalmasının yanı sıra orta saha ile forvet mevkilerine de görüştüğümü iki oyuncuyu almamız halinde başarılı olmamak için hiçbir sebep kalmaz” dedi. Cihangir’de hedefin her zaman bir önceki dönemden daha yukarı olduğunu belirten Kahraman, “Yannick’le beraber kadromuza koyacağımız iki tane yabancı oyuncu ile de bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.  

Bu haber toplam 2258 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.