1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tuğçe ile yollar ayrıldı
Tuğçe ile yollar ayrıldı

Tuğçe ile yollar ayrıldı

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)’nde Tuğçe İnöntepe takımdan ayrılma kararı aldı

A+A-


 

Eren ŞİŞİK

Geçen sezon ortaya koyduğu performansla Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ)’nin Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi (TKBSL)’ne yükselmesinde büyük katkı sağlayan Tuğçe İnöntepe takımdan ayrılma kararı aldı. Yıldız basketbolcunun sezon başında takımla anlaşmasına rağmen, fikrini değiştirmesi YDÜ taraftarını üzdü. Tuğçe’nin TKB1L ekibi Osmaniye Gençlik’e imza attığı öğrenildi.

Oynadığı oyunla birçok kesimin beğenisini kazanan ve YDÜ’nün en çok sevilen oyuncularının başında gelen Tuğçe İnöntepe’nin takım arkadaşlarına ve YDÜ yetkililerine ayrılma istediğini ilettiği öğrenildi. Her fırsatta Tuğçe ile yola devam etme isteğini yineleyen YDÜ teknik ekibi ise yıldız oyuncunun kararı sonrası oyuncunun önünü kapatmama adına Tuğçe’nin kararına olumlu cevap verdi.

Sosyal medyada veda etti
Sosyal medya hesabından YDÜ’ye veda eden Tuğçe İnöntepe yazdığı veda yazısında şu ifadeleri kullandı: “Bana sadece takım değil, aynı zamanda aile olan Yakın Doğu Üniversitesi’ne geçirdiğimiz güzel sezon için çok teşekkür ederim. Yollarımız ayrılmış olsa da yaşadığımız güzel günleri hiç unutmayacağım. Sizleri çok seviyorum.”

Bu haber toplam 3141 defa okunmuştur