1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Tufan Erhürman Gençlerle buluşuyor
Tufan Erhürman Gençlerle buluşuyor

Tufan Erhürman Gençlerle buluşuyor

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, 27 Şubat gecesi gençlerle buluşuyor.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, 27 Şubat gecesi gençlerle buluşuyor. Birincisi Lefkoşa’da gerçekleştirilecek olan “Gençler Soruyor, Tufan Erhürman Cevaplıyor” etkinliği 18:30’da Gençlik Merkezi’nde (Kızılbaş Kilsesi) düzenlenecek.

“Gençler Soruyor, Tufan Erhürman Cevaplıyor” etkinliğinde gençler, Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman ile fikirlerini paylaşabilecek ve 3 Ayaklı Vizyon’un detaylarını Tufan Erhürman’dan öğrenebilecek. 3 Ayaklı Vizyonun en önemli kısımlarından olan girişimcilik, spor ve kültür sanat alanlarında açılımların detaylarının paylaşılacağı gecenin sonunda  sosyal bir ortamda Tufan Erhürman ile bir araya gelme şansını yakalayacak. Etkinlik sosyal medya üzerinden canlı yayınlanacak.

“Gençler Soruyor, Tufan Erhürman Cevaplıyor” etkinliği için herhangi bir kayıt gerekmezken, katılımcılar detaylı bilgi ve ulaşım desteği için 0533 844 05 38 numaralı telefona veya etkinliğin sosyal medya sayfasına ulaşabilirler. Etkinliğin ikincisi ise 3 Mart’ta Girne’de düzenlenecek.

Bu haber toplam 2326 defa okunmuştur