Tribün kargaşasına tedbir geliyor

Tribün kargaşasına tedbir geliyor

Son zamanlarda artan tribün kargaşalarını gündemine alan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) köklü tedbirlerle olayın üzerine gidiyor.

A+A-

Gözlemciler ve Saha Komiserlerini tribünlerde kavga çıkaranlara, aşırı küfürlerle ortamı gerenlere taviz vermeden polisle işbirliğine çağıran KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu konuyla ilgili dün de Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu’nu ziyaret etti.

KTFF  Asbaşkanı Oktay Çocuk’un da yer aldığı ziyarete ilişkin basına bir değerlendirme yapan Sertoğlu, federasyon olarak futbol maçlarının gerginlikten uzak, sporun barış, dostluk ve kardeşlik misyonuna uygun ortamlarda oynanması yönünde tribünlere yönelik ciddi tedbirler alacaklarını, bu çerçevede Polis Genel Müdürlüğü ile sıkı bir işbirliğine gideceklerini anlattı. “Kavgalı dövüşlü, aşırı küfürlerle dolu, maçları seyretmeye gelen kadın ve çocukları da olumsuz etkileyen kötü tezahüratlı tribün kargaşalarının önlenmesine Süleyman Manavoğlu’nun şahsında Polis Genel Müdürlüğü’nün de bizim kadar duyarlılık gösterdiğini görmekten mutlu oldum ” diyen Sertoğlu, hakemler, gözlemciler, saha komiserleri yanında futbolun paydaşları olan kulüp yöneticileri ve basının da duyarlı davranmasıyla sporseverleri tedirgin eden tribün anarşisinin önüne geçileceğine inandığını vurguladı. (Lha)

Bu haber toplam 1650 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.