1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Triatlonda hakem kursu düzenleniyor
Triatlonda hakem kursu düzenleniyor

Triatlonda hakem kursu düzenleniyor

KTTF, TTF işbirliği ile 7-8-9 Ağustos 2014 tarihlerinde hakemlik kursu düzenlenecek.

A+A-

 

Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu (KTTF) ve Türkiye Triatlon Federasyonu (TTF) işbirliği ile 7-8-9 Ağustos 2014 tarihlerinde hakemlik kursu düzenlenecek. Kurs, TTF merkez hakem kurulu başkanı ve aynı zamanda uluslarası triatlon hakemi Aydoğan Ulaş ile TTF ve uluslararası triatlon hakemi Nevzat Mutlutürk tarafından yapılacak.
20 Temmuz Fen Lisesi spor salonunda düzenlenecek olan kurs 7 Ağustos perşembe ve 8 Ağustos cuma tarihlerinde saat 15.00’da başlarken 9 Ağustos cumartesi günü sabah 09.00’da başlayacak. Ücretsiz olarak verilecek olan kursa 18 yaşını doldurmuş herkesin katılabileceği açıklandı. Katılacak olanların 6 Ağustos, saat 17.00’a kadar başvuru yapabileceği belirtildi.
Seminerde kursiyerlere verilecek bilgiler, hakem yönergesi, triatlon hakeminde bulunması gereken özellikler, yarışma öncesi kayıt ve lisanslar, yarışma çeşitleri ve yarışma komisyonunun görevleri, yaş  kategorileri ve terfiler, teknik toplantı ve ayrınları, ferdi ve takım yarışmaları, puanlamalar, yarışmacıların uyacağı kurallar, kamera, kronometre ve telsizlerin kullanımı, yarışma kıyafetleri, sporcuların uyacağı kurallar, değişim alanı ve kuralları-yüzme parkuru ve kuralları, bisiklet parkuru ve kuralları, koşu parkuru ve kuralları, kural hatalarına verilen cezalar, itirazlar, hakemlerin görev yerlerinin yazılması,uygulamalı olarak bir yarışı yönetme olacaktır. Başvurular, KTTF başkanı Fatin Zorlu Ramiz’e ( 0533 863 93 75 ), KTTF yönetim kurulu üyesi Durmuş Bıyıklı’ya ( 0533 868 76 15 ) yapılacaktır.

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur