1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Trenyolu Polikliniği’nde kan alma gerginliği
Trenyolu Polikliniği’nde kan alma gerginliği

Trenyolu Polikliniği’nde kan alma gerginliği

Trenyolu Polikliniği’nde, kan alma bölümünde yaşanan aksaklık, dün sabah saatlerinde sıra bekleyen hastaları gerdi

A+A-

Fehime ALASYA

Kan alma bölümünde görevli hemşirenin olmaması, sabahın erken saatlerinde Trenyolu Polikliniği’nde sıra bekleyen hastaları gerdi. Klinikte zaman zaman bu tarz aksaklıklar yaşandığını belirten hastane yetkilileri, sorunu kısa sürede çözdüklerini, ilerleyen günler için de bu tarz sorunlar yaşanmamamsı adına kalıcı çözüm bulunacağını belirtti. Sabahın erken saatlerinden, akşam 23.00’e kadar hasta kabul eden klinikte göz doktorunun olmayışı da vatandaşlar için büyük bir eksiklik olarak görülüyor.

Klinikte, Göz, Cerrah, Ortopedi ve Cildiye bölümlerinde hizmet verilmemesi ise büyük bir eksiklik olarak değerlendiriliyor. Özellikle bölge halkının uğrak noktası olan poliklinikte bu bölümlere olan talebin çok fazla olduğu belirtilirken, bakanlığın bu yönde bir girişim yapması bekleniyor.

Eksik bölümlerin olmasına karşın, vatandaşın sıkça başvurduğu polikliniğe olan ilgi gün be gün arttığı dile getiriliyor.  

Aylık ortalama 4 Bin ile 5 Bin hasta muayene eden klinikte, özellikle kış döneminde hastalarda artış yaşandığı da edinilen bilgiler arasında yer aldı. 

 

 

 

Bu haber toplam 2418 defa okunmuştur
Etiketler :