1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Traore’ye Soma kancası
Traore’ye Soma kancası

Traore’ye Soma kancası

Kulüpler yabancı statüsünde oynayan futbolcularla da yakından ilgileniyor.

A+A-

Necmi Belge

Ülke futbolunda yerli futbolculara Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) kulüplerinin ilgisi devam ederken, bu kulüpler yabancı statüsünde  oynayan futbolcularla da yakından ilgileniyor.
Bu konuda, YENİDÜZEN’e  İstanbul kaynaklı ulaşan bilgilerde, K-Pet Süper Lig takımlarından B.Bağcıl’da yer alan Mali’li forvet Mousa Traore ile BAL takımlarından Somaspor’un ilgilendiği öğrenildi.
Bu sezon, BAL 8. Grubu 45 puanla beşinci sırada tamamlayan S omaspor’un önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro ile lige girmeyi hedeflediği, bu doğrultuda yabancı futbolcu arayışına başladığı ve menajerler aracılığıyla ülkemizde yer alan yabancı futbolcular arasında arayış içinde oldukları belirtildi. Bu bağlamda, Somaspor yöneticilerin  Mousa Traore’yi izlemek için bugün Kuzey Kıbrıs’a gelmeleri ve  B.Bağcıl’ın  Hamitköy Stadı’nda Gençler Birliği ile oynacağı Play-out maçını izlemleri bekleniyor.  K-Pet Süper Ligi’nin  ikinci yarısının üçüncü haftasında  tartışmalı bir şekilde BAL takımlarından Cizrespor’dan  B.Bağcıl’a gelen Mousa Traore oynadığı karşılaşmalarda gösterdiği performansla beğeni kazanırken, B.Bağcıl’da sekiz gole imza attı.

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur