1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Transferde hareketli gün
Transferde hareketli gün

Transferde hareketli gün

K-Pet Ligleri’nde transfer dönemi bugün saat 17:00’de sona eriyor. Transferin son anları yaşanırken dün KTFF Genel Merkezi’nde hareketli saatler yaşandı.

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Ligleri’nde transfer dönemi bugün saat 17:00’de sona eriyor. Transferin son anları yaşanırken dün KTFF Genel Merkezi’nde hareketli saatler yaşandı. Birçok takım oyuncularına imza attırırken, şu ana kadar 60 futbolcunun takım değiştirdiği öğrenildi. Transferde bugün KTFF Genel Merkezi’nde yoğunluğun yaşanması bekleniyor.

Esin ve Batshi Kartal
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Yenicami bu sezon da hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Bu bağlamda geçen sezonun gol kralı Esin Sonay’ı Çetinkaya’dan kiralayan siyah beyazlılar, Çetinkaya’nın bir diğer yıldızı Batshi Patrick’i de bonservisli olarak renklerine bağladı. İki oyuncu dün Asbaşkan Gökhan Necipoğlu nezaretinde kendilerini siyah beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Musa resmen yuvada
Süper Lig’in bir diğer şampiyonluk adayı Küçük Kaymaklı da transferde önemli bir isme imza attırdı. Kendi altyapısında yetişen fakat daha sonra takımdan ayrılan Musa Şanlıer, kendisini Küçük Kaymaklı’ya bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Genç oyuncu sezon başında Almanya’da bir takıma transfer olmuş fakat maaşını alamadığı gerekçesi ile Kıbrıs’a geri dönmüştü. Çetinkaya’dan transfer edilen Musa Şanlıer’in bonservisli olarak Kaymaklı’ya katıldığı ifade edildi.

Hamitköy Tatlı ve Celal’le imzaladı
Geçen sezon Süper Lig’e veda ederek Birinci Lig’in yolunu tutan Hamitköy de transferde tecrübeli isimleri renklerine bağladı. Bonservisi Yenicami’de bulunan ve geçen sezon yine Hamitköy forması giyen Mustafa Tatlı bonservisli olarak Hamitköy’e transfer oldu. Bunun yanında geçen sezon Değirmenlik’te forma giyen fakat bonservisi Cihangir’de bulunan başarılı orta saha oyuncusu Celal Habeşoğlu’nu da kadroya katan Hamitköy, oyunculara dün KTFF Genel Merkezi’nde imza attırdı. Birinci Lig’in yeni ekibi Denizli de bonservisi Zümrütköy’de bulunan Hasan Özkan’ı renklerine bağladı.

Kral GHE’nde
Bu sezon hedefini üst sıralar olarak belirleyen İkinci Lig ekibi Girne Halk Evi de transferde imzaları attırdı. Geçen sezonun İkinci Lig gol kralı Metin Dağaşaner’i Hamitköy’den transfer eden kırmızı beyazlılar, Türk Ocağı kalecisi Burak Eligön ve bonservisi Tatlısu’da bulunan Barış Çetin’i renklerine bağlayarak önemli transferler gerçekleştirdi.

Karşıyaka’dan 3 imza
Bir diğer İkinci Lig ekibi Karşıyaka da transferde 3 isme imza attırdı. Bonservisi Alsancak Yeşilova’da bulunan Mehmet Gürpınar’ın yanı sıra Değirmenlik kalecisi Önder Özkan ve Yılmazköy’den Zafer Sukuşu ile sözleşme imzaladı.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur